ΣΚΑΪ: “Στροφή” στην ενημέρωση – Τι θα γίνει με Σκορδά και Μπακοδήμου

O ΣΚΑΪ φαίνεται πως έχει έχει πάρει απόφαση να αλλάξει την πρωινή του ζώνη από την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Το θέμα είναι τι θα γίνει με την Φαίη Σκορδά και την Μαρία Μπακοδήμου που βρίσκονται στην συγκεκριμένη ζώνη τα τελευταία δύο χρόνια.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Συνάντησε τον Μάνο Δασκαλάκη – “Τραγική φιγούρα”

Όσον αφορά στην περίπτωση της Μαρίας Μπακοδήμου, παρουσιάστρια και κανάλι έχουν εδώ και αρκετό καιρό πάρει τις αποστάσεις τους. Η Μαρία Μπακοδήμου έχει δεχτεί ήδη προτάσεις από άλλα κανάλια και θεωρείται πως βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή της στον όμιλο Star – Alpha.

Με την Φαίη Σκορδά τα πράγματα μοιάζουν λίγο πιο περίπλοκα. Καταρχάς, εκκρεμεί η συνάντηση της παρουσιάστριας με τον ΣΚΑΪ, ώστε να ανοίξουν και οι δύο πλευρές τα χαρτιά τους, να φανερώσουν τις διαθέσεις τους και να αναζητήσουν -αν υπάρχει- κοινό τόπο συνεργασίας. Παρ’, όλα αυτά, έτσι όπως δείχνει να διαμορφώνει τις ζώνες του ο σταθμός για την επόμενη χρονιά, τα περιθώρια στενεύουν.

Πιο συγκεκριμένα, η μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ συνεχίζει ως έχει με Μάρκο Σεφερλή, Χρήστο Φερεντίνο και My Style Rocks, ενώ περιορισμένα είναι τα πράγματα και στην prime time ζώνη. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά αυτή τη στιγμή για τις τελικές αποφάσεις. Όμως, οι πληροφορίες που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι αυτές και προέρχονται από πολύ συγκεκριμένες κατευθύνσεις.
Οι φήμες και τα σενάρια για την Φαίη Σκορδά, πάντως, δίνουν και παίρνουν τους τελευταίους μήνες, καθώς μιλάμε για ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα της ψυχαγωγίας. Κάποιες από τις προσεγγίσεις που έχουν γίνει στην παρουσιάστρια από άλλα κανάλια, μάλιστα, φαίνεται ότι είναι πολύ θερμές.

Πηγή: zappit.gr