Βασίλης Τερλέγκας για το περιστατικό στην Αυστραλία: «Δεν πείραξα γυναίκα, να το ξεκαθαρίσουμε»

Βασίλης Τερλέγκας

Ο θαυμαστής και το άρπαγμα από τον γιακά

Το παρασκήνιο του περιστατικού στην Αυστραλία ανάμεσα στον ίδιο και σε έναν θαυμαστή του, ο οποίος τον έπιασε από τον γιακά, έδωσε ο Βασίλης Τερλέγκας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες Τίποτα».

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής ξεκαθαρίζει τη θέση του, ενώ εξομολογείται τις δύσκολες οικονομικά στιγμές που βίωσε με ένα δάνειο που αδυνατούσε να αποπληρώσει.

«Εγώ δεν ασχολήθηκα καν με το περιστατικό. Κάναμε μια μεγάλη περιοδεία στην Αυστραλία με τον Αλέκο Ζαζόπουλο. Στην Αυστραλία 01:30 το μαγαζί κλείνει, 01:31 σου έχουν ρίξει πρόστιμο. Ένα παιδί μου ζήτησε ξανά και ξανά το τραγούδι «Η γαρδένια», του το είπα δύο φορές», περιγράφει ο Βασίλης Τερλέγκας.

«Μου το ζήτησε και τρίτη φορά αλλά η επιχειρηματίας μου φώναζε: σε παρακαλώ, η αστυνομία είναι απ’ έξω, θα φάω πρόστιμο. Δεν πρόλαβα να πω κάτι και μου έκανε επίθεση. Με έπιασε και μου κόπηκε ο σταυρός. Μετά μου ζήτησε και συγγνώμη βέβαια. Δεν τον δικαιολογώ αλλά καταλαβαίνω ότι ήταν οπαδός μου», συνεχίζει στην ιστορία του ο τραγουδιστής.

Δείτε επίσης: Βασίλης Τερλέγκας: Θαμώνας στην Αυστραλία τον άρπαξε από τον γιακά

«Δεν πείραξα γυναίκα, να το ξεκαθαρίσουμε. Εγώ δεν πήγα στην Αυστραλία ούτε για να πειράξω γυναίκα, ούτε για να φλερτάρω. Δόξα τω Θεώ γυναίκα έχω. Στεναχωρήθηκα με τον τρόπο που παρουσιάστηκε το γεγονός εδώ στην Ελλάδα», εξομολογείται ο Βασίλης Τερλέγκας.

«Από τους πρώτους που έχασαν τα σπίτια τους λόγω χρεών ήμουν εγώ. Το αντιμετώπισα με ψυχραιμία. Δυστυχώς από το 2010 που άρχισαν τα προβλήματα δεν μπορούσα να πληρώνω, γιατί δεν δουλεύαμε και ήταν και η περίοδος που έκανα τα δύο στεντ. Δεν θα κλάψω όμως για αυτά, λεφτά έχασα δεν έχασα την ψυχή μου», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Βασίλης Τερλέγκας.