Απίστευτο: 80χρονος ισχυρίζεται ότι δεν έχει κοιμηθεί 61 χρόνια – Προβληματισμένοι οι γιατροί (ΒΙΝΤΕΟ)

αϋπνία σπίτι

Οι επισκέψεις στα νοσοκομεία δεν έδωσαν συγκεκριμένη εξήγηση

Μεγάλο προβληματισμό στους γιατρούς έχει προκαλέσει ένας 80χρονος Βιετναμέζος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν έχει κοιμηθεί για περισσότερα από 60 χρόνια.

Αυτή η απίστευτη ιστορία ξεκίνησε στο Βιετνάμ κατά τα ταραχώδη χρόνια του πολέμου από το 1955 έως το 1975. Ο 80χρονος σήμερα Thai Ngoc, που αρχικά μπορούσε να κοιμηθεί ακόμα και εν μέσω βομβαρδισμών όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, γνώρισε μια απότομη αλλαγή το 1962 όταν σταμάτησε να κοιμάται εντελώς.

Ο Ngoc μοιράστηκε την ασυνήθιστη ιστορία του με τον YouTuber Drew Binsky, ο οποίος ταξίδεψε από την Αριζόνα σε ένα μικρό χωριό στο Νότιο Βιετνάμ για να τον συναντήσει και να εμβαθύνει στην κατάστασή του και στο πώς περνάει τις αμέτρητες άγρυπνες ώρες του.

“Ταξίδεψα για 2 ημέρες για να τον εντοπίσω, να μείνω ξύπνιος μαζί του και να επαληθεύσω το αν ο ισχυρισμός του ότι δεν κοιμάται ήταν αληθινός”, είπε ο Binsky.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Ngoc παραδέχτηκε ότι δεν έχει ιδέα γιατί δεν μπορεί να κοιμηθεί κανονικά.

Αν και η σύζυγος του Ngoc αρχικά θεώρησε ότι η αϋπνία του είναι κάτι πολύ ανησυχητικό, έχει εξελιχθεί στην φυσιολογική τους κατάσταση με τα χρόνια, καθώς δεν τον έχει δει ποτέ σε βαθύ λήθαργο.

Παρά την αναζήτηση ιατρικής βοήθειας, οι επισκέψεις του Ngoc στα νοσοκομεία δεν έδωσαν συγκεκριμένη εξήγηση για την αϋπνία του.

Περιστασιακά, αφότου καταναλώσει κρασί από ρύζι, ο Ngoc καταφέρνει να ηρεμήσει το μυαλό του για μια ή δύο ώρες, χαρίζοντάς του φευγαλέες στιγμές ξεκούρασης. Ωστόσο, τα μάτια του σπάνια κλείνουν ακόμη και σε αυτές τις στιγμές ανάπαυσης.

Το μεγαλύτερο μέρος των ημερών του το περνάει ξύπνιος, ασχολούμενος με διάφορες δραστηριότητες, όπως η δουλειά και η κατασκευή κρασιού από ρύζι.

Ο Ngoc ανέφερε ότι δεν αισθάνεται κόπωση με τον συμβατικό τρόπο, προφασιζόμενος ότι παίρνει πολύ ενέργεια από το πράσινο τσάι και το κρασί από ρύζι.

Αν και αυτή η ασυνήθιστη εγρήγορση φαίνεται παραγωγική, ο Ngoc ομολόγησε την επιθυμία του για λίγο ύπνο κάθε μέρα.

Εκμεταλλευόμενος την έκθεσή του μέσω του βίντεο του Binsky, ο Ngoc απηύθυνε έκκληση σε όποιον μπορεί, να βρει μια λύση για την αϋπνία του.

Αφότου συνάντησε τον Ngoc και αναγνώρισε την απροθυμία του να συζητήσει τις εμπειρίες του κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, ο Binsky υπέθεσε ότι η διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD) μπορεί να είναι παίζει σημαντικό ρόλο στη χρόνια αϋπνία του.

Πηγή: adbible.com

Πηγή φωτογραφίας: pixabay