Λάρισα: Πήγε για καφέ με το τρωκτικό του και έγινε viral (ΒΙΝΤΕΟ)

Λάρισα τρωκτικό

Χιλιάδες οι προβολές στο TikTok

Όλα τα βλέμματα τράβηξε σε καφετέρια της Λάρισας ένας νεαρός, ο οποίος πήρε μαζί του στον καφέ και το μικρό τρωκτικό του.

Το τρωκτικό ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητο μέσα στην καφετέρια, ενώ οι εικόνες από τη Λάρισα μέσω του TikTok κατέκλυσαν το διαδίκτυο, με τα σχόλια των χρηστών να διαδέχονται το ένα το άλλο. Ελάχιστοι στην καφετέρια έδειξαν να ενοχλούνται. Ο νεαρός έγινε θέμα συζήτησης με το τσιντσιλά να δείχνει την αδυναμία που έχει στον ιδιοκτήτη του.

Ο νεαρός Λαρισαίος δεν δίστασε να πιει τον καφέ του σε κεντρικό μαγαζί της πόλης παρέα με το μικρό του τσιντσιλά. Κρατώντας το με ένα λουράκι για να μην φύγει, έγινε επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με τα γύρω τραπέζια να χαζεύουν το τρωκτικό στη Λάρισα, που από το φόβο του δεν «ξεκολλούσε» από το αφεντικό του.

Το βίντεο ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα του TikTok ο νεαρός Λαρισαίος. Γρήγορα εντυπωσίασε και εξελίχθηκε σε viral αφού απέσπασε γύρω στις 700.000 προβολές και 41.000 like, ενώ τα σχόλια πήραν «φωτιά» με τους περισσότερους να χαρακτηρίζουν αξιαγάπητο το τσιντσιλά και αρκετούς να ζητούν συμβουλές από τον ιδιοκτήτη.

Διαβάστε επίσης
Σεισμός "ταρακούνησε" την Λάρισα