Θέλετε να ταξιδέψετε δωρεάν στη Νότια Κορέα; Δείτε πως θα κάνετε αίτηση

Νότια Κορέα

Κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα με μια πανεύκολη διαδικασία

Θέλετε και εσείς να επισκεφτείτε δωρεάν την υπέροχη Νότια Κορέα για τέσσερα βράδια και να ξεναγηθείτε επίσης δωρεάν στα μνημεία της; Αν ναι, τότε αυτό το κείμενο είναι για εσάς.

Και αυτό γιατί η Νότια Κορέα μέσα στον Μάιο θα καλέσει τυχερούς από όλο τον κόσμο για να ταξιδέψουν και να διαμείνουν δωρεάν για πέντε μέρες, μαζί με συναρπαστικές ξεναγήσεις.

Το Υπουργείο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού της χώρας απευθύνει μία ανοιχτή πρόσκληση μέσω αυτής της ιστοσελίδας, για το project Korea Invites U, ανοιχτή για πάντες ενδιαφερόμενους, με κύρια προϋπόθεση να διαθέτουν διαβατήριο έγκυρο για τους επόμενους μήνες.

Το πακέτο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή 5 ημερών και ένα πακέτο ξεναγήσεων για 3 ημέρες, από τις 20 έως τις 24 Μαΐου. Η αίτηση είναι πανεύκολη και γίνεται online.

@diary.wings ❤️ South Korea! #koreainvitesyou #diarywings ♬ original sound – Katerina Vasou

Πώς θα κάνετε αίτηση για το ταξίδι στη Νότια Κορέα

Για να ζητήσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα, χρειάζεται να εισέλθετε στη σελίδα της αίτησης μέσω της παραπάνω ιστοσελίδας πατώντας Apply. Θα μεταφερθείτε στη φόρμα αίτησης, στην οποία πρέπει, σε λιγότερο από 3.000 λέξεις, να περιγράψετε τις σας «τραβάει» στη Νότια Κορέα, ενώ μπορείτε να επισυνάψετε φωτογραφίες και βίντεο που αποτυπώνουν τις φιλοδοξίες αυτές.

Αν έχετε κάποια ιδιαίτερη σχέση με την νοτιοκορεάτικη κουλτούρα, χωρίς βέβαια να κατάγεστε από εκεί, τόσο το καλύτερο. Ακόμα, όσο περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο ανεβάσετε, τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι πιθανότητές σας να επιλεχθείτε.

Πηγή φωτό: Envato.com