Αδελφός Φρέντι Μπελέρη: “Υπουργοί και βουλευτές του Ράμα βρέθηκαν με περιουσία στη Χειμάρρα”

Χειμάρρα Φρέντι Μπελέρης

Αποκαλύπτει μέσα από συνέντευξη

Ο Λεονάρντο Μπελερης έκανε λόγο για “στημένο παιχνίδι”, μετά την απόρριψη του αιτήματος του αδελφού του, Φρέντι Μπελέρη, να ορκιστεί δήμαρχος Χειμάρρας.

«Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι μιλάμε για μια πολιτική δίκη, για ένα εξαρχής στημένο παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρο ότι η Αλβανία δεν θέλει να χάσει τον δήμο της Χειμάρρας», ανέφερε αρχικά μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Λεονάρντο Μπελέρης.

Αναφορικά με το εάν θα ασκήσουν έφεση μετά την απόρριψη του αιτήματος του Φρέντι Μπελέρη να ορκιστεί δήμαρχος, είπε: «Αυτό θα το συζητήσουμε με τους νομικούς μας. Ουσιαστικά ήταν η πρώτη δικαστική απόφαση που έχουμε στα χέρια μας, η οποία ήταν αρνητική για την ορκωμοσία.

Εντός 10 ημερών θα πρέπει να ασκήσουμε έφεση και θα πάει στο Συνταγματικό Δικαστήριο να επανεξεταστεί η υπόθεση για τη χορήγηση άδειας ορκωμοσίας».

Διαβάστε επίσης  Προκαλεί ο Ράμα: «Αδέλφια μας στην Ελλάδα αναγκάστηκαν να αλλάξουν τα ονόματά τους»

«Το πρόβλημα είναι να μην αλλάξει χέρια ο δήμος Χειμάρρας. Σε όλη αυτή τη διακυβέρνηση που είχε ο δήμος τα προηγούμενα 12 χρόνια, έχουν γίνει μεγάλες ατασθαλίες και μεγάλες καταπατήσεις ως προς τα οικόπεδα και τη γη που υπάρχει στη Χειμάρρα.

Είναι πάρα πολλοί υπουργοί και βουλευτές που ανήκουν στο κόμμα του κ. Ράμα, οι οποίοι όλοι έχουν βρεθεί με περιουσία ξαφνικά εκεί. Αυτή η περιουσία δεν την κληρονόμησαν από κάπου αλλά με πλαστογραφίες» κατήγγειλε ο Λεονάρντο Μπελέρης.