Φρίκη: Γονείς ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου το 10 μηνών μωρό τους

βρέφος μωρό παιδί

Το βρέφος είχε υποστεί 71 μώλωπες και 57 κατάγματα

Ενα φρικτό περιστατικό σημειώθηκε στην Βρετανία, καθώς ένα βρέφος 10 μηνών άφησε την τελευταία του πνοή στα χέρια των γονιών μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Ο Stephen Boden και η σύντροφός τους Shannon Marsden σκότωσαν τον μικρό γιο τους Finley Boden, η οποία πέθανε την ημέρα των Χριστουγέννων του 2020.

Ο Finley βρέθηκε να έχει υποστεί 130 «φρικτά» τραύματα. Κατά την καταδίκη, η δικαστής Amanda Tipples είπε ότι το ζευγάρι που ήταν και οι δύο τοξικομανείς, είχε υποβάλει τον γιο τους σε «ασύλληπτη σκληρότητα», μόλις 39 ημέρες αφότου οι κοινωνικές υπηρεσίες τον έθεσαν ξανά στη φροντίδα τους.

Σύμφωνα με τη νεκροψία το βρέφος είχε υποστεί 71 μώλωπες, 57 κατάγματα στα χέρια των γονιών και το ζευγάρι αργότερα καταδικάστηκε σε κάθειρξη τουλάχιστον 29 ετών.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι βρέθηκε κάνναβη στο αίμα του Finley, γεγονός που δείχνει ότι πρέπει να είχε εισπνεύσει καπνό τις τελευταίες 24 ώρες πριν από το θάνατό του.

Σύμφωνα με το δικαστήριο οι γονείς μετά το έγκλημα που διέπραξαν συνεργάστηκαν για να κρατήσουν τις Αρχές μακριά από τον Finley για να προστατεύσουν ο ένας τον άλλον και να καλύψουν τη φρικιαστική πράξη τους.

Πηγή: newsbomb.gr

Πηγή φωτογραφίας: pixabay