Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση με καρκίνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Βασιλιάς Κάρολος

Εμφανίστηκε χαμογελαστός και ευδιάθετος

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στην κυριακάτικη λειτουργία στο Σάντρινγκχαμ έκανε ο βασιλιάς Κάρολος, από τότε που έγινε η ανακοίνωση για τη διάγνωσή του με καρκίνο.

Ο Κάρολος εμφανίστηκε χαμογελαστός και ευδιάθετος έχοντας στο πλάι του την βασίλισσα Καμίλα η οποία φορούσε ένα λευκό παλτό και μαύρο, μεγάλο καπέλο.

Δείτε επίσης: Το μήνυμα του βασιλιά Καρόλου για την υποστήριξη που έλαβε μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε το βασιλικό ζεύγος να περπατά έξω από την εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής, στο κτήμα του στο Σάντρινγκχαμ, στην περιοχή του Νόρφολκ. Το υποδέχτηκε ο Αιδεσιμότατος Paul Williams.

Το δημόσιο «ευχαριστώ» του

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ της Βρετανίας εξέδωσε χθες Σάββατο ανακοίνωση στην οποία εκφράζει ευγνωμοσύνη για τα μηνύματα υποστήριξης που έλαβε μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο.

«Θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου για τα πολλά μηνύματα υποστήριξης και τις ευχές που έλαβα τις τελευταίες ημέρες», αναφέρει στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Χαρακτήρισε επίσης ενθαρρυντικό ότι η δημοσιοποίηση της διάγνωσής του συνέβαλε στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και στην προώθηση του έργου των οργανισμών που στηρίζουν τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειές τους τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. «Ο θαυμασμός που ανέκαθεν έτρεφα για την άοκνη φροντίδα και αφοσίωσή τους είναι ακόμη μεγαλύτερος λόγω της προσωπικής μου εμπειρίας», συμπληρώνει ο βρετανός μονάρχης.

Διαβάστε επίσης  «Ο βασιλιάς Κάρολος ζήτησε τη στήριξη του Γέροντα Εφραίμ μετά τη διάγνωση με καρκίνο», λέει η Telegraph