Καταβεβλημένος ο βασιλιάς Κάρολος στο πρώτο του διάγγελμα μετά την ανακοίνωση ότι έχει καρκίνο

βασιλιάς Κάρολος

Εμφανίστηκε με ταλαιπωρημένο βλέμμα

Το πρώτο του διάγγελμα μετά την ανακοίνωση πως έχει καρκίνο έκανε ο βασιλιάς Κάρολος, γεγονός που ανησύχησε τον κόσμο για την κατάστασή του.

Στο διάγγελμα που έκανε ο βασιλιάς Κάρολος με αφορμή την ημέρα της Κοινοπολιτείας, ο βασιλιάς εμφανίστηκε με κόκκινα μάτια, ταλαιπωρημένο βλέμμα και αρκετά καταβεβλημένος.

«Η Κοινοπολιτεία είναι σαν την καλωδίωση ενός σπιτιού και οι άνθρωποι της, η ενέργειά μας και οι ιδέες μας είναι το ρεύμα που διατρέχει αυτά τα καλώδια. Μαζί και μεμονωμένα, ενδυναμωνόμαστε ανταλλάσσοντας προοπτικές και εμπειρίες και προσφέροντας και δανειζόμαστε τους μυριάδες τρόπους με τους οποίους έχουμε αντιμετωπίσει ο καθένας τις προκλήσεις της εποχής μας» γράφει η λεζάντα στην σχετική ανάρτηση που έγινε στο Instagram της βασιλικής οικογένειας.

Δείτε επίσης: Κέιτ Μίντλετον: Η δημόσια συγγνώμη για την φωτογραφία – “Μερικές φορές πειραματίζομαι”

Ηταν η πρώτη εμφάνισή του, μετά την επίσημη ανακοίνωση του παλατιού ότι ο βασιλιάς έχει καρκίνο…

Όλα αυτά, την ώρα που μία άλλη επίσημη πρωτιά και για την ακρίβεια, η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε η Κέιτ Μίντλετον μετά τη δική της περιπέτεια υγείας, έχει προκαλέσει επίσης, «βροχή» από σχόλια καθώς όπως αποκαλύφθηκε, η φωτογραφία ήταν… «πειραγμένη».

Πηγή: newsit.gr