Ιταλία: Απίστευτο! Της πρότεινε πλήρη απασχόληση με 280 ευρώ το μήνα

Ιταλία

Η απάντηση της 22χρονης ήταν αποστομωτική

Viral έχει γίνει στο TikTok το βίντεο μιας νεαρής κοπέλας από την Ιταλία, στην οποία έγινε πρόταση για πλήρη απασχόληση με μόλις 280 ευρώ το μήνα.

Η συγκεκριμένη νεαρή ζει στην Νάπολη, είναι 22 ετών και διηγήθηκε την όλη αυτή ιστορία διαμέσου του λογαριασμού της στο TikTok.

Από την ιδιοκτήτρια του καταστήματος, μέσω ίντερνετ, της ζητήθηκε να εργάζεται περίπου 10 ώρες την ημέρα και το Σάββατο να έχει συνεχές ωράριο.

Όταν η κοπέλα αρνήθηκε την δουλειά, η ιδιοκτήτρια της εμπορικής επιχείρησης της έγραψε ότι «είναι αλήθεια, τελικά, ότι οι σημερινοί νέοι δεν έχουν όρεξη για δουλειά».

Η απάντηση της Φραντσέσκα ήταν αποστομωτική: «Δεν είναι έτσι, είστε εσείς που θέλετε να δουλέψουμε, κερδίζοντας μόλις 70 ευρώ την εβδομάδα. Δεν νομίζω ότι εσείς θα το κάνατε ποτέ, ούτε ότι θα στέλνατε τα παιδιά σας σε μια τέτοια δουλειά, διότι με το ποσό αυτό, δεν καλύπτεις ούτε τα βασικά σου έξοδα», επισήμανε η ίδια.

Διαβάστε επίσης
Ιταλία: Κλείνουν τα συντριβάνια εξαιτίας της λειψυδρίας

Η απάντησή της, όπως και το σχετικό βίντεο, προβάλλεται από όλα τα μεγαλύτερα ιταλικά ΜΜΕ της χώρας διότι -όπως επισημαίνεται- θέτει και πάλι το μεγάλο θέμα της αξιοπρεπώς αμειβόμενης απασχόλησης των νέων, και όχι μόνο.

@zkekka

Rispondi a @peppeniello169 #greenscreen ecco qui

♬ suono originale – Francesca Sebastiani

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ