Πατέρας Παύλος του TikTok: «Διώξαμε τον κόσμο από την εκκλησία όταν γίναμε δικαστές και εκτελεστικό απόσπασμα» (ΒΙΝΤΕΟ)

πατέρας Παύλος TikTok

Τόνισε πως οι παπάδες έχουν κάνει τεράστια εκκλησιαστικά εγκλήματα κατά της νεολαίας

Για τα βίντεο που κάνει στο TikTok και γίνονται viral, αλλά και για τη στάση ορισμένων ιερέων στην κριτική που διώχνει τον κόσμο από την Εκκλησία, μίλησε ο παπά Παύλος, που έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού του.

«Τα σκετσάκια είναι ιδέες δικές μου, τις λέω στα παιδιά είτε στο κατηχητικό είτε στο σπίτι και επειδή έχουν τη δική τους φαντασία κάνουν αλλαγές και προχωράμε. Τα βίντεο μου έχουν ειδικό σκοπό: ξεκινήσαμε για να προκαλέσω το ενδιαφέρον των ανθρώπων. Κάθε απόγευμα κάνω live 2 ώρες κατηχητικό στο TikTok και το YouTube. Το κομμάτι της διασκέδασης είναι ο δούρειος ίππος για να με αποδεχθούν οι νέοι και να πετύχω τον σκοπό με το κατηχητικό» είπε στον ΑΝΤ1 ο ιερέας.




Όπως συμπλήρωσε «εμείς οι παπάδες, ευτυχώς όχι όλοι, έχουμε κάνει τεράστια εκκλησιαστικά εγκλήματα κατά της νεολαίας, έχουμε διώξει τους γονείς τους και κατά συνέπεια και τα παιδιά. Όταν θέλεις να τα μαζέψεις πίσω στην εκκλησία τότε θα πρέπει να πας εσύ στο μέρος που είναι για να τα μαζέψεις. Όταν κάναμε τις εκκλησίες δικαστήρια και κάναμε τον εαυτό μας δικαστή ένορκο εισαγγελέα και εκτελεστικό απόσπασμα προφανώς διώξαμε τον κόσμο από την εκκλησία».

Ο παπά Παύλος ρωτήθηκε και για τις αντιδράσεις ιεραρχών και ιερέων σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφύλων και απάντησε «η ιεραρχία διώχνει τον κόσμο από την εκκλησία, όχι η Εκκλησία. Η Εκκλησία είναι ο ίδιος ο Χριστός. Η Εκκλησία είναι μια τεράστια αγκαλιά με την προϋπόθεση της μετάνοιας».

Ο πατέρας Παύλος στο τελευταίο του βίντεο χορεύει και τραγουδάει Αλίκη Βουγιουκλάκη μαζί με τα παιδιά του.

@kathxhtiko #tiktoker #tiktok #mpesforyou #mpesfy #foryoupage #foryou #fyp #φοργιου ♬ πρωτότυπος ήχος – VoulaPap❤️

Ο πατέρας Παύλος έχει αποκτήσει ένα από τα πιο viral TikTok προφίλ καθώς με τα χιουμοριστικά βίντεο τα οποία αναρτά ως ιερέας έχει «μπει» για τα καλά στην επικαιρότητα, όπως την ορίζει πλέον η εποχή των social media. Χωρίς να αποχωρίζεται ποτέ το ράσο του, γυρίζει βίντεο με τους viral ήχους του TikTok, χορεύει με την οικογένειά του και δημιουργεί μικρά σκετς.

@kathxhtiko♬ original sound – Mufasa

@kathxhtiko♬ Original Sound – Unknown

Πηγή: protothema.gr