Επική ατάκα πιλότου σε πτήση από Σαντορίνη – “Προσγειωνόμαστε 35 λεπτά νωρίτερα, δεν γίνονται αυτά” (ΒΙΝΤΕΟ)

πιλότος Σαντορίνη

Έχει γίνει viral στο TikTok

Viral στο TikTok έχει γίνει βίντεο με έναν πιλότο σε εγχώρια πτήση και πιο συγκεκριμένα από την Σαντορίνη.

Στην καθιερωμένη ενημέρωση των επιβατών, ο πιλότος είπε ενθουσιασμένος ότι το αεροπλάνο θα προσγειωθεί 35 λεπτά νωρίτερα.

«Η προσγείωση αναμένεται περίπου σε 8 λεπτά. Δηλαδή να προσγειωνόμαστε 23:15 αντί για 23:50. Δηλαδή 35 λεπτά νωρίτερα. Δεν γίνονται αυτά ούτε στα παραμύθια και τα κάνουμε πραγματικότητα. Ρεκόρ, ρεκόρ σήμερα ο χρόνος. Ο καιρός είναι θαυμάσιος, με κάποιες σποραδικές μόνο νεφώσεις στην Αθήνα. Η θερμοκρασία αυτή τη στιγμή στο έδαφος είναι 18 βαθμούς Κελσίου. Ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας στην πτήση αυτή, γι’ αυτό κι εμείς σας υποδεχόμαστε τόσο γρήγορα και τόσο υπέροχα, για να έχετε μια απολύτως τέλεια πτήση για να την ευχαριστηθείτε και να την θυμάστε. Καλό σας βράδυ και να περνάτε καλά, ευχαριστώ πολύ», είπε στους επιβάτες.

Στο τέλος της πτήσης και αφού προσγειώθηκε το αεροσκάφος τους είπε: «Περιμένετε τις σκάλες για να μπορέσετε να αποβιβαστείτε. Αυτό είναι θέμα των υπηρεσιών εδάφους, δεν είναι θέμα δικό μας. Δεν έχει καμία σχέση με την εταιρεία αυτό. Εμείς σας φέραμε νωρίτερα. Περιμένουμε τώρα, να δούμε πότε θα έρθουν. Ελπίζουμε να έρθουν σύντομα. Ευχαριστώ».

@nikolaoskardarasΟ Θεούλης ο πιλότος το βίντεο τραβηγμένο από εμένα γυρνώντας σήμερα το βράδυ από την Σαντορίνη και τα χιλιόμετρα πραγματικά εωσότου να χαθεί το σήμα από το δορυφόρο

♬ πρωτότυπος ήχος – Nikolaos Kardaras

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από περίπου ένα χρόνο, άλλος ένας πιλότος είχε γίνει viral πάλι σε πτήση από Σαντορίνη, ο οποίος είχε πει: «Το πατήσαμε, το σκίσαμε, αλλά δεν είμαστε μάγοι, πιλότοι είμαστε». Δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, αλλά σίγουρα κάνει πιο ευχάριστες τις πτήσεις.

Πηγή: gazzetta.gr