Επανήλθε στο TikTok ο Μητσοτάκης – “Εχουμε καιρό να τα πούμε” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε με νέο βίντεο στο TikTok και έδωσε το βήμα σε όλους να ρωτήσουν ότι θέλουν.

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης εξήγησε γιατί εν μέσω πλημμυρών και πυρκαγιών δεν βγήκε να μιλήσει στους πολίτες, ομολογώντας πως αυτό μπορεί να ήταν και λάθος.

Δείτε το βίντεο

@kyriakosmitsotakis_Έχουμε να τα πούμε καιρό.

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Αναλυτικά όσα είπε ο πρωθυπουργός

«Έχουμε να τα πούμε καιρό και δεν έπρεπε. Πιστεύω ότι έπρεπε να είχα βγει και σε αυτή την πλατφόρμα να μιλήσω για τις πλημμύρες και τις πυρκαγιές. Για όλα όσα κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τους τελευταίους μήνες.

Δεν το έκανα γιατί όσο καιρό είμαι στο TikTok το έχω συνδέσει και με πιο χαρούμενες στιγμές. Πιστεύω ότι τελικά αυτό ήταν λάθος.

Γιατί είμαι σίγουρος ότι έχετε ακούσει πολλά, ότι έχετε πολλές απορίες, ότι αισθανθήκατε την ανάγκη να πείτε “Καλά τι γίνεται εδώ πέρα; Τι κάνουν αυτοί; Πώς τα αντιμετωπίζουν όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν;”.

Και ταυτόχρονα είμαι σίγουρος ότι ακούγατε πράγματα που εγώ ο ίδιος ξέρω ότι δεν ισχύουν. Και δεν ήμουν εδώ πέρα να σας απαντήσω ειλικρινά για το τι είναι αλήθεια και τι δεν είναι.

Γι’ αυτό επιστρέφω και θα είμαι τακτικά εδώ και να σας λέω όσο καλύτερα μπορώ, με τα δικά μου λόγια τι ακριβώς συμβαίνει.

Και ξέρω ότι κάποιοι από εσάς μπορεί να βλέπετε το βίντεο και να βγάζετε φλύκταινες. Ας κάνουμε μια προσπάθεια, αυτόν τον θυμό που έχετε να τον μετατρέψουμε τουλάχιστον σε έναν δημιουργικό διάλογο.

Να μου κάνετε ερωτήσεις, αφήστε με να απαντήσω και μετά να κρίνετε τις απαντήσεις μου και να τοποθετηθείτε εκ των υστέρων».

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε επίσης  Στη Ντόχα ο Μητσοτάκης - Θα συναντηθεί με τον Εμίρη του Κατάρ Σεΐχη Αλ Θάνι