Παραλήρημα Ερντογάν για την LGBTQ κοινότητα – «Δεν μπορούν να διεισδύσουν ανάμεσα μας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ερντογάν LGBTQ επίθεση

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την νίκη στις εκλογές

Επιθετικές δηλώσεις κατά της LGBTQ κοινότητας έκανε αμέσως μετά την νίκη του στις εκλογές της Τουρκίας, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Το CHP, το HDP και όλοι οι άλλοι είναι υπέρ των LGBT. Αλλά τα LGBT δεν μπορούν να διεισδύσουν ανάμεσά μας. Θα ξαναγεννηθούμε. Η οικογένεια είναι ιερή. Απαγορεύεται η βία κατά των γυναικών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος είχε εξαπολύσει επίθεση κατά της LGBT κοινότητας σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και αναμένεται με ενδιαφέρον ποια θα είναι η πολιτική του μετά την θριαμβευτική νίκη του στις εκλογές.

Νωρίτερα, μίλησε για την Τουρκία και το πως ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα να ψηφίσει.

«Είμαστε ερωτευμένοι με την Κωνσταντινούπολη» είπε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την νίκη του ο Ερντογάν.

Δείτε επίσης: Νικητής των εκλογών 2023 στην Τουρκία ο Ερντογάν – Το ευχαριστώ στον κόσμο και το “μπάι μπάι, Κεμάλ»

«Σήμερα είναι διαφορετικά εδώ. Ολόκληρη η Κωνσταντινούπολη είναι διαφορετική. Από καρδιάς σας χαιρετίζω και σας συγχαίρω. Ζήσαμε μία γιορτή δημοκρατίας. Πήγατε στις κάλπες και με γνώμονα το μέλλον των παιδιών σας εκφράσατε τη βούλησή σας. Ευχαριστώ όλους σας.

Μπορούμε να πούμε bye bye Κεμάλ. Ευτυχώς για εμάς ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας. Μόνο η Τουρκία κέρδισε σήμερα. Σήμερα είναι νικητές οι 82 εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες. Σήμερα ξαναγράφουμε Ιστορία», τόνισε.

Διαβάστε επίσης  Υπουργείο Αμυνας: Σκληρή απάντηση στην προκλητική ανακοίνωση της Τουρκίας για τις δηλώσεις Δένδια