Κρήτη: Επιβάτες αεροπλάνου από το Λονδίνο επιτέθηκαν σε πιλότο (ΦΩΤΟ)

αεροπορική εταιρία πτήση Αθήνα Νέα Υόρκη

Είχαν καταναλώσει ένα λίτρο βότκα

Σοκ προκαλεί περιστατικό που εκτυλίχθηκε σε πτήση από το Λονδίνο προς την Κρήτη, όταν μεθυσμένοι επιβάτες επιτέθηκαν σε άλλους επιβάτες και τον πιλότο του αεροπλάνου.

Οι αεροσυνοδοί όταν είδαν την προκλητική και ενοχλητική συμπεριφορά των δύο Βρετανών, τους ενημέρωσαν πως όταν προσγειωθούν στα Χανιά -η πτήση είχε ξεκινήσει από το Λονδίνο- θα τους συνόδευε η αστυνομία. Εκείνοι τότε εξαγριώθηκαν και άρχισαν τις απειλές, χτυπώντας κόσμο. Ο πιλότος, έχοντας αντιληφθεί πως κάτι συνέβαινε, βγήκε από το πιλοτήριο για να τους ηρεμήσει.

Οι δύο άνδρες συνέχιζαν να είναι έξαλλοι και χτύπησαν ακόμα και τον πιλότο. Όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες, σύμφωνα με τη Sun, οι δύο άνδρες -περίπου 30 ετών- είχαν καταναλώσει μαζί με ακόμη έναν περίπου ένα λίτρο βότκα.

Χαρακτηριστικά, 37χρονη επιβάτης της πτήσης δήλωσε: Ήταν ένα απόλυτο χάος. Ήταν πολύ επιθετικοί καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης. Όταν η αεροσυνοδός τους είπε πως θα κατέβαιναν από το αεροπλάνο όταν προσγειωνόμασταν και θα είχαν αστυνομική συνοδεία, εκείνοι αγρίεψαν κι άλλο. Κάποιοι πήγαν να τους συγκρατήσουν, αλλά ξεκίνησαν να τους γρονθοκοπούν. Ο βγήκε έξω και ο ένας τον χτύπησε και αυτόν. Φαινόταν εντάξει, αλλά ήταν αρκετά ταραγμένος. Ήταν ντροπιαστικό».

Το περιστατικό ήταν τόσο έντονο που οι αστυνομικοί έσυραν τον -ματωμένο πλέον- Βρετανό, με το παντελόνι του να έχει πέσει όλο κάτω και να φτάνει στους αστραγάλους του.

Διαβάστε επίσης
Κρήτη: Πατέρας ανάγκαζε την ανήλικη κόρη του να πουλάει ναρκωτικά

Άλλη αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε: «Οι δύο άνδρες ήταν εμφανώς μεθυσμένοι και έπιναν στο αεροδρόμιο από τις 10 το πρωί. Ξέραμε ότι θα είχαμε μπελάδες από τη στιγμή που κάθισαν στη θέση κάποιου άλλου και τον έβριζαν. Έμεινα έκπληκτη που τους άφησαν να πετάξουν καθώς ήταν επιθετικοί πριν καν απογειωθούμε».

Σύμφωνα με την ίδια, οι επιβάτες δεν έλεγαν κάτι γιατί «έκαναν επίθεση στους πάντες και έλεγαν “όταν κατεβούμε από αυτό το αεροπλάνο θα σε συντρίψω”. Κάπνιζαν κατά τη διάρκεια της πτήσης και έπιναν. Συνέχισαν να τους δίνουν αλκοόλ, παρά το γεγονός ότι οι επιβάτες έλεγαν στις αεροσυνοδούς ότι μάλλον είχαν πιει ήδη πολύ».

*Φωτογραφία αρχείου

Πηγή: ethnos.gr