Οργη στον Πολύγυρο Χαλκιδικής για τις φόλες σε γάτες – Σημειώθηκε και τρίτο περιστατικό

Πολύγυρος φόλες γάτες

Οι φιλοζωικές ζητούν να συνεχιστεί η έρευνα για τους δράστες

Εξοργισμένοι είναι οι πολίτες στον Πολύγυρο Χαλκιδικής εξαιτίας των περιστατικών με τις φόλες σε αδέσποτες γάτες, οι οποίες βρίσκουν μαρτυρικό θάνατο.

Οργή και έντονο προβληματισμό προκαλεί η νέα κτηνωδία στη Χαλκιδική. Οι δράστες που έριξαν φόλες σε νηπιαγωγείο και σκότωσαν γάτες, παραμένουν ασύλληπτοι. Φιλοζωικές ζητούν από αστυνομικούς στον Πολύγυρο να συνεχίσουν την έρευνα, καθώς όπως τονίζουν όσο κυκλοφορούν ελεύθεροι είναι πολύ πιθανό να υλοποιήσουν νέα ανάλογα χτυπήματα.

Νεκρές από φόλες που έριξε άγνωστος δράστης, βρέθηκαν δύο γάτες σε προαύλιο νηπιαγωγείου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Ειδικότερα, χθες Σάββατο (30/9) σημειώθηκε το τρίτο περιστατικό με δηλητηριασμένη γάτα στο 3ο νηπιαγωγείο της περιοχής.

Δείτε επίσης: Κτηνωδία στον Πολύγυρο: Εριξαν φόλες και σκότωσαν δύο αδέσποτες γάτες (σκληρές εικόνες)

Στη συνέχεια το Φιλοζωικό Σωματείο Πολυγύρου ενημέρωσε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αναστάσιο Καραφουλίδη, την διευθύντρια πρωτοβάθμιας και το Αστυνομικό Τμήμα, ενώ υποβλήθηκε μήνυση καθώς τίθεται θέμα τεράστιας επικινδυνότητας.

Έπειτα ειδοποιήθηκε ο υπάλληλος του δήμου για την περισυλλογή καθώς προτού ανοίξει το σχολείο τη Δευτέρα ο χώρος πρέπει να ελεγχθεί.

Όπως αναφέρει το politic.gr, είναι το τρίτο περιστατικό από την αρχή της φετινής σχολικής χρονιάς σε αυτή την περιοχή.