Αράχωβα: Που στρέφονται οι έρευνες για τον βασανιστή του Ολιβερ – «Θα το πάω μέχρι τέλους», λέει ο ιδιοκτήτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Αράχωβα σκύλος Ολιβερ

Ο δήμαρχος τόνισε πως δεν υπάρχει συγκάλυψη

Σε επαγρύπνηση βρίσκεται η Αράχωβα μετά την σοκαριστική κακοποίηση που υπέστη ένας σκυλάκος, ο Ολιβερ, ο οποίος αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο ιδιοκτήτης του αδικοχαμένου Ολιβερ ξέσπασε στην κάμερα του Live News λίγο πριν πάει στο τμήμα για συμπληρωματική κατάθεση.

«Δεν θα το αφήσω. Θα το πάω μέχρι τέλους. Πρέπει να βρεθεί ο εγκληματίας, αυτός που το έχει κάνει σε αυτήν την κλειστή κοινωνία όλα αυτά τα χρόνια που ζω», είπε ο ιδιοκτήτης του Ολιβερ.

«Δεν αποκλείω τίποτα. Είμαι έτοιμος να ακούσω το οτιδήποτε», πρόσθεσε.

Την ώρα που ο κακοποιητής του σκύλου είναι άφαντος, φιλοζωικές οργανώσεις καταγγέλλουν πως επιχειρείται μια προσπάθεια συγκάλυψης.

«Είμαι έξαλλη με την προσπάθεια συγκάλυψης», δήλωσε η Μάρθα Πουλτίδου, επικεφαλής της Πανελλήνιας Ομάδας για την κακοποίηση των ζώων.

Η ίδια μάλιστα προχωρά σε αναδημοσιεύσεις σχολίων που δέχεται στο facebook που της λένε να προσέχει τι λέει καθώς το ζώο δεν κακοποιήθηκε.

Δείτε επίσης: Απίστευτη κτηνωδία στην Αράχωβα: Σκύλος βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο και κατέληξε

«Η Αράχωβα δεν θα σβήσει ποτέ, διότι οι Αραχωβίτες είναι οι μόνοι γνήσιοι Έλληνες και λεβέντες. Το τέρας ήταν αγριογούρουνα και ο υποτιθέμενος βιασμός που εμφάνισαν τα ΜΜΕ φλεγμονώδες περιεδρικό απόστημα».

Η γνωμάτευση της κτηνιάτρου

Η γνωμάτευση της κτηνιάτρου που εξέτασε το πανέμορφο χάσκι ήταν σαφής. Μιλά για βαρύτατη κακοποίηση του ζώου που δεν άντεξε και πέθανε από ανακοπή.

«Τόσο σκληρό περιστατικό με ανθρώπινο παρέμβαση είναι η πρώτη φορά. Έπρεπε να το περίθαλψη πήρα γεννητικό υλικό και φωτογραφίες», δήλωσε η κτηνίατρος που τον εξέτασε.

«Κατάλαβα ότι έχει μαρτυρήσει αυτό το σκυλάκι στα χέρια αυτού που το έκανε. Είχε αιμορραγία ήταν σε άθλια κατάσταση. Έπειτα τα επιβεβαίωσε και η κτηνίατρος μου», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του.

Τι είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης

Για την κακοποίηση μέχρι θανάτου του μικρού Όλιβερ πήρε θέση και ο Αδωνις Γεωργιάδης με ανάρτηση του στο twitter.

«Εάν υπάρξει η υπόνοια της συγκάλυψης, η Αράχωβα θα πληρώσει βαρύ τίμημα ως προορισμός».

Ο δήμαρχος της Αράχωβας, Γιάννης Σταθάς, μιλώντας στο LIVE NEWS ξεκαθάρισε πως αυτό που θέλουν όλοι είναι να βγουν όλα στο φως.

«Οι πρώτοι που ενδιαφερόμαστε και είμαστε οργισμένοι και θέλουμε να βρεθεί αν υπάρχει ένοχος είμαστε εμείς γιατί μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να κυκλοφορεί τέτοιος άνθρωπος ανάμεσα μας. Να βρεθεί. Ούτε συγκάλυψη, ούτε τίποτα υπάρχει».

«Δε ξήλωσαν τις κάμερες – Η αστυνομία ήρθε και τις πήρε κανονικά»

Η ιδιοκτήτρια καταστήματος στην Αράχωβα μίλησε στο LIVE NEWS για την φήμη που κυκλοφόρησε πω οι κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στη περιοχή ξηλώθηκαν, διαψεύδοντάς το.

«Δεν ισχύουν όσα λένε ότι κατέστρεψαν τος κάμερες μας. Είναι κανονικά στη θέση τους. Ήρθε η αστυνομία και πήρε κανονικά το υλικό. Δεν το ελέγξαμε εμείς, να δούμε τι φαίνεται. Κανένας Αραχωβίτης δεν θα έκανε κάτι τόσο αποτρόπαιο. Κάνεις δεν συγκαλύπτει. Αν και όσοι ξέρουν θα μιλήσουν εάν είδαν κάτι».

Δήμαρχος Αράχωβας: «Καλώ όλους να καταθέσουν ότι ξέρουν»

Ο Γιάννης Σταθάς, δήμαρχος Αράχωβας, μίλησε στο LIVE NEWS για την υπόθεση.

«Μόνο και μόνο στην ιδέα πως υπάρχει ένας άνθρωπος που το έκανε αυτό, είναι το πρώτο που μας τρομάζει. Είμαστε σοκαρισμένοι όλοι. Έχουμε βγάλει δελτίο Τύπου τους καλώ όλους να καταθέσουν ότι ξέρουν. Εμάς μας ενδιαφέρει να βρεθεί ο ένοχος. Περιμένω από την Αστυνομία να μας ενημερώσει για το τι ισχύει και τι όχι. Όλα τα άλλα είναι φήμες. Εμείς δεν έχουμε κάποιο χαρτί αλλά η μόνη δήλωση που έχουμε είναι αυτή που έκανε η πρώτη κτηνίατρος».