Διδυμότειχο: Το νεκρό βρέφος ήταν αδερφάκι του κοριτσιού που το δάγκωσαν ποντίκια το 2019

Σοκ έχει προκαλέσει στον Εβρο αλλά και στο πανελλήνιο η είδηση ότι ένα ένα βρέφος μόλις τεσσάρων μηνών έφυγε από την ζωή.

Το βρέφος έφτασε νεκρό συνοδευόμενο από τη μητέρα του στο Νοσοκομείο Διδυμότειχου.

Το άτυχο μωράκι, έφτασε στην αγκαλιά της μητέρας του στο Γενικό Νοσοκομείο του Διδυμότειχου στις 11 το πρωί της Τρίτης νεκρό, με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους μήπως καταφέρουν να το επαναφέρουν στη ζωή αλλά μάταια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τεσσάρων μηνών μωρό, παρουσίαζε εικόνα ακραίας παραμέλησης, καθώς δεν έμοιαζε να είναι τεσσάρων μηνών αλλά μικρότερο.

Μάλιστα, ανήκει στην οικογένεια των Ρομά, που το 2019, είχαν φτάσει ξανά στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, καθώς το μεγαλύτερο τότε παιδί τους ηλικίας 3,5 ετών το είχαν καταφάει ποντίκια.

Άμεσα τότε αφαιρέθηκε η επιμέλεια από τους γονείς του 3,5 έτους παιδιού τους και του 2 ετών αντίστοιχα, με το κοριτσάκι 3,5 ετών να χρειάζεται σειρά χειρουργικών επεμβάσεων για την αντιμετώπιση των εξαιρετικά σοβαρών τραυμάτων του, τόσο από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και από νοσηλευτικό ίδρυμα της Αθήνας μετέπειτα.

Ο 22χρονος πατέρας, τότε, ζήτησε συγνώμη για «ό,τι έγινε» και υποστήριξε ότι οι συνθήκες στις οποίες ζούσε το μικρό κοριτσάκι «ήταν ικανοποιητικές». Από την πλευρά της, η 16χρονη τότε μητέρα δικάστηκε από αρμόδιο δικαστήριο, καθώς ήταν ανήλικη.

Πηγή: pameevro.gr