Δημητρακόπουλος: “Ο Παντσέρι ό,τι και να πει για την Καϊλή θα είναι απλώς ένα αφήγημα”

Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Υποστήριξε ότι η κα. Καϊλή είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για το σκάνδαλο Qatargate, κατηγορώντας τα ισπανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι διαρρέουν συνεχώς ψευδείς ειδήσεις για  την υπόθεση.

“Ο,τι και να πει σήμερα ο πρώην ευρωβουλευτής Αντόνιο Παντσέρι για την Εύα Καϊλή, θα είναι ένα αφήγημα” δήλωσε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης.

«Δεν ανησυχούμε για τα όσα θα πει ο Παντσέρι. Η αστυνομία των Βρυξελλών τον παρακολουθούσε έξι μήνες πριν τον συλλάβουν, με αποτέλεσμα να γνωρίζουν με ποιους συνομιλούσε και με ποιους είχε δοσοληψίες» τόνισε ο δικηγόρος μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Υποστήριξε μάλιστα ότι από την παρακολούθηση του Παντσέρι δεν προκύπτει ότι είχε επαφές με την Ελληνίδα ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή και πρόσθεσε ότι ο κατηγορούμενος, προκειμένου να «σώσει» την κόρη του και τη γυναίκα του, θα κάνει τα πάντα. «Είναι βέβαιο ότι για να κάνει νομική συμφωνία και να μπορέσει αντί για 5 χρόνια να πάει στην φυλακή ένα χρόνο, θα δώσει στοιχεία και για την Καϊλή, αλλά θα είναι αλήθεια αυτά που θα πει;

Ο Παντσέρι είναι αφερέγγυος, θέλει να βλάψει πολλούς ευρωβουλευτές. Θεωρώ δεδομένο ότι θα αναφερθεί στην Εύα Καϊλή, αλλά τι αξία έχει η κατάθεση αυτή; Δεν στοιχεία εναντίον της, γιατί ποτέ δεν είχε καμία συναλλαγή μαζί της. Ό,τι και να πει θα είναι ένα αφήγημα. Η συμφωνία που έχει κάνει ο Πατσέρι θα καταρρεύσει, στο τέλος και θα πάει φυλακή.»

Υποστήριξε επίσης ότι η κυρία Καϊλή είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και «τα αποθέματα δύναμης και θάρρους λιγοστεύουν όσο περνάει ο καιρός».

Πηγή: newsbeast.gr