Εικόνες σοκ από την αιματηρή συμπλοκή μαθητών στην Κέρκυρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρουν οι εικόνες από το άγριο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων στην Κέρκυρα και μάλιστα μέρα μεσημέρι σε κεντρική πλατεία.

Στη δημοσιότητα μάλιστα ήρθε βίντεο-ντοκουμέντο από τη συμπλοκή μαθητών, που είχε ως αποτέλεσμα τρεις τραυματίες από μαχαίρι, είδε το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο φαίνεται να έχει καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο επιβάτης διερχόμενου λεωφορείου και φαίνεται ξεκάθαρα η συμπλοκή των νεαρών στην πλατεία Σαρόκο στην πόλη της Κέρκυρας.

Στις εικόνες φαίνεται με πόσο βίαιο τρόπο οι δύο μαθητές, 14 και 17 ετών, έρχονται στα χέρια, πέφτουν στο έδαφος, ενώ δεκάδες άτομα γύρω τους παρακολουθούν τον άγριο τσακωμό τους.




Το χρονικό

Η συμπλοκή ξεκίνησε ανάμεσα στον 14χρονο μαθητή Γυμνάσιου και στον 17χρονο μαθητή Λυκείου. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο λεκτικός τσακωμός τους κατέληξε σε αιματηρή επίθεση, όταν ο ένας τράβηξε μαχαίρι και επιτέθηκε στον άλλον, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Από την επίθεση τραυματίστηκε και ένας 49χρονος Ιταλός που βρέθηκε στο σημείο και προσπάθησε να τους χωρίσει.

Το επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης μπροστά στα μάτια ανύποπτων περαστικών στην πλατεία Σαρόκο. Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μετέφεραν στο νοσοκομείο τον 14χρονο μαθητή που δέχθηκε την επίθεση και τραυματίστηκε στο πόδι, τον 17χρονο φίλο του και τον Ιταλό, στον οποίο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έφυγε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συμβάν κλήθηκε η Άμεση Δράση, ωστόσο άργησε πολύ να φτάσει στο σημείο, ενώ ο δράστης διαφεύγει της σύλληψης.