Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Ερευνες στα κινητά του 71χρονου και του θύματος – Στοιχείο “κλειδί” το τρίτο πρόσωπο

Σαλαμίνα γυναικοκτονία

Ποια είναι τα αναπάντητα ερωτήματα

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο της εξελίξεις της υπόθεσης της γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα, για την οποία έχει συλληφθεί 71χρονος άνδρας.

Ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στο LIVE NEWS για τη γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα και έκανε ορισμένες αποκαλύψεις για όσα μένουν αναπάντητα στην υπόθεση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη, το κινητό που είχε μαζί του ο 71χρονος άντρας ήταν το κινητό που είχε πάρει από τη σύντροφό του την Παρασκευή, δύο ημέρες πριν τη δολοφονήσει.

Ο λόγος που το πήρε ήταν για να ελέγξει τα μηνύματα της. Όταν έφυγε ο άνδρας, οι Αρχές τον βρήκαν από το σύστημα εντοπισμού στίγματος του δικού του τηλεφώνου.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στην Σαλαμίνα: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 71χρονο να πίνει ατάραχος καφέ μετά το άγριο έγκλημα

Οι Αρχές θέλουν να δώσουν ακόμα απαντήσεις σε δύο κρίσιμα ερωτήματα. Πρώτον, όσον αφορά ένα τρίτο πρόσωπο που είπε πως τον είδε μαζί με τη 43χρονη την Παρασκευή, έλεγε πως δεν τον γνώριζε αλλά τον είδε για πρώτη φοράς εκεί.

Τα ζητούμενα είναι δύο σε αυτή την περίπτωση. Εάν ανάμεσα στην Παρασκευή και την ημέρα της δολοφονίας υπήρξε κάποια επικοινωνία μεταξύ δράστη και θύματος που θα προκύψει από τα κινητά τους, και δεύτερον, εάν υπήρξε κάποια αποτρεπτική κίνηση από το άγνωστο τρίτο πρόσωπο.

Νωρίτερα σήμερα, ο 71χρονος που ομολόγησε πως σκότωσε την 43χρονη σύντροφό του, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς σκότωσε την 43χρονη γυναίκα λόγω ερωτικής αντιζηλίας. «Είχε κάνει σχέση με έναν άλλον. Το έμαθα, τρελάθηκα και αποφάσισα να τη σκοτώσω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Στην ερώτηση γιατί δεν επέλεξε να την αφήσει αντί να κάνει φόνο, ο άνδρας απάντησε «γιατί να την αφήσω; Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί να με κερατώσει; Πώς μου το έκανε αυτό;», προσθέτοντας πως ένιωσε προδομένος από τις πράξεις της.

Πηγή: LIVE NEWS (mega)