Γυναικοκτονία στην Σαλαμίνα: “Δεν υπήρχε ζήλια, επτά χρόνια γνωριζόντουσαν”, λέει η αδελφή της 43χρονης

Σαλαμίνα γυναικοκτονία

Καταρρίπτει τις δικαιολογίες του 71χρονου

Η γυναικοκτονία στην Σαλαμίνα ήρθε να προστεθεί στην ολοένα και αυξανόμενη “μαύρη” λίστα των γυναικών που δολοφονούνται στην χώρα.

Η άτυχη 43χρονη που δολοφονήθηκε άγρια από τον 71χρονο σύντροφο της στην Σαλαμίνα είχε ένα παιδάκι στο φάσμα του αυτισμού

Το πρωί της Πέμπτης, η αδελφή της 43χρονης μίλησε στον ΑΝΤ1 και κατέρριψε τα όσα είπε ο γυναικοκτόνος για να δικαιολογηθεί.

Όπως είπε η γυναίκα «δεν υπήρχε ζήλια. Επτά χρόνια γνωριζόντουσαν. Από τα λεγόμενα της αδερφής μου ήταν θέμα ότι αυτός βολεύτηκε δίπλα σε μια κοπέλα, ας πούμε, ανήμπορη να τον αντιμετωπίσει. Μετά δεν ξεκόλλαγε και όταν έφτασε στα άκρα η υπόθεση επειδή δεν δούλευε και καθόταν και η αδερφή μου αντέδρασε έγινε το φονικό».

«Δεν φανταζόμασταν ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα μια τέτοια τραγική εξέλιξη. Θα είχαμε κινητοποιηθεί με τη μητέρα μου και θα την είχαμε βγάλει από τη Σαλαμίνα» συμπλήρωσε.

«Σκέφτομαι το παιδί της που ήταν όλη μέρα μαζί και ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο. Έχω χάσει τη λογική μου» πρόσθεσε η αδερφή της 43χρονης.

«Αν είχε ίχνος ευαισθησίας να σκεφτόταν ποιον πάει να καταστρέψει. Δεν κατέστρεψε μόνο την αδερφή μου, κατέστρεψε και το παιδί», κατέληξε για τον 71χρονο γυναικοκτόνο η αδερφή της 43χρονης από τη Σαλαμίνα.

Δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του ο 71χρονος, ο οποίος είναι οδηγός σε σχολικό και διατηρούσε σχέση με το θύμα τα τελευταία επτά χρόνια, ούτε έδειξε κάποιο ίχνος μεταμέλειας για την αποτρόπαια πράξη του, ούτε «μάσησε» τα λόγια του όταν βρέθηκε ενώπιον των αστυνομικών.

Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε ότι λίγες μέρες πριν το φονικό έπιασε την 43χρονη με άλλον άνδρα, κάτι που, όπως είπε, δεν μπόρεσε να αποδεχθεί και αποφάσισε να την σκοτώσει. «Την έπιασα με άλλον, τρελάθηκα και αποφάσισα να την σκοτώσω» υποστήριξε.

Στην ερώτηση γιατί δεν επέλεξε να την αφήσει αντί να κάνει φόνο, ο άνδρας απάντησε «γιατί να την αφήσω; Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί να με κερατώσει;. Πώς μου το έκανε αυτό;», προσθέτοντας πως ένιωσε προδομένος από τις πράξεις της.

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi