Κακοκαιρία Elias: Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στην Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λαμία τις τελευταίες πλήττεται από την κακοκαιρία Elias, ενώ αρκετά είναι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Η ένταση της βροχής και η ποσότητα του νερού που έπεφτε από τις 05:30 τα ξημερώματα, έκανε τους δρόμους, ποτάμια ενώ προκάλεσε αρκετά προβλήματα στο κέντρο της πόλης και περιμετρικά αυτής. Χθες έγινε σύσκεψη υπό τον Βασίλη Κικίλια για την κακοκαιρία.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά και οι Αρχές βρίσκονται επί ποδός. Όσοι κινούνται με το όχημά τους θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί διότι φερτές ύλες έχουν βρεθεί στα οδοστρώματα.

Αρκετά προβλήματα εντοπίζονται αυτή την ώρα στον δρόμο Λαμίας – Στυλίδας αλλά και στο ύψος του ΚΕΥΠ όπου αρκετά νερά έχουν συσσωρευτεί με αποτέλεσμα να γίνεται επικίνδυνη η διέλευση.

Διαβάστε επίσης  Μητσοτάκης: "Πάνω από 3 δισ. για τις ζημιές στην Θεσσαλία" (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τις 5 το πρωί βρέχει συνεχώς, με διαστήματα όπου η βροχόπτωση είναι πολύ ισχυρή φτάνοντας και μέχρι 110 κυβικά το στρέμμα. Υπάρχουν πλημμυρισμένα υπόγεια στη νότια πλευρά της πόλης, με την πυροσβεστική να έχει ξεκινήσει τις παρεμβάσεις για την άντληση των υδάτων.

Μέσα στο κοινοτικό γραφείο πέρασαν τη νύχτα τους πολλοί από τους κατοίκους στο χωριό Κόμμα, όπου και είχε σημάνει συναγερμός, λόγω της απειλής υπερχείλισης του Σπερχειού ποταμού.

Πηγή: lamianow.gr