Κιβωτός του Κόσμου: Η μητέρα του πατέρα Αντώνιου παραδέχθηκε ότι είχε 60000 ευρώ σε θυρίδα

Κιβωτός του Κόσμου Πατέρας Αντώνιος

Δήλωσε πως δεν θυμάται τι έχει μέσα η θυρίδα

“Τρέχουν” συνεχώς οι εξελίξεις για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, καθώς η μητέρα του πατέρα Αντώνιου “έσπασε” τη σιωπή της για τη θυρίδα σε τράπεζα της Χίου, αλλά και για τις 60.000 ευρώ.

Η 86χρονη μητέρα του ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου μίλησε σήμερα (7/12) στον ALPHA και παραδέχτηκε πως έχει στο όνομά της θυρίδα στην τράπεζα, αλλά και 60.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό της! Η ίδια απάντησε «το ήξερα», και «ήταν του άνδρα μου», αλλά όταν ρωτήθηκε για το περιεχόμενο της θυρίδας, περιορίστηκε να πει «δεν θυμάμαι τι έχει μέσα…».

Διαβάστε επίσης  Πρώην τρόφιμος στην "Κιβωτό του Κόσμου" ο ένας από τους συλληφθέντες για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης

«Δεν έχουμε καμία δουλειά με τον πατέρα Αντώνιο. Αυτά τα λεφτά είναι του άνδρα μου» τόνισε η γυναίκα και παραδέχτηκε πως ήξερε ότι ο λογαριασμός με το ποσό ήταν στο όνομά της.

Όσο για το γεγονός ότι εμφανίζεται μέτοχος του 50% της Κιβωτού του Κόσμου, η 86χρονη λέει πως «το ήξερα» αλλά «δεν υπέγραψα». Ο πατέρας Αντώνιος «τόσες ψυχούλες έσωσε και τον σταυρώνουν σαν τον Χριστό», λέει η μητέρα του.