Κιβωτός του Κόσμου: Τα στοιχεία που “μαρτυρούν” την πλαστογραφία στην επιστολή για τον πατέρα Αντώνιο (ΒΙΝΤΕΟ) 

Κιβωτός του Κόσμου

Το έγγραφο που προκάλεσε σάλο

Αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα στην υπόθεση της “Κιβωτού του Κόσμου”, καθώς νέες μαρτυρίες στο Live News ρίχνουν “φως” στο σκοτεινό παρασκήνιο της.

Η μητέρα του 16χρονου να επιμένει ότι η υπογραφή της πλαστογραφήθηκε σε αυτή την επιστολή και με τις πρώτες αναλύσεις να επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της.

Εδώ βλέπουμε το έγγραφο που προκάλεσε σάλο, με την υποτιθέμενη κατάθεση της μητέρας του 16χρονου. Κάτω από το κείμενο στο οποίο γινόταν λόγος για ψέματα του γιου της σε βάρος του πατρός Αντωνίου, η σφραγίδα των ΚΕΠ, η ένδειξη του δήμου Λάρισας και από κάτω το ονοματεπώνυμο της μητέρας και ο αριθμός της αστυνομικής της ταυτότητας.

Κιβωτός του Κόσμου

Όλα όπως αποκαλύπτει στο Live News ο αντιδήμαρχος Λάρισας, είναι πλαστογραφημένα και μάλιστα η σύγκριση των στοιχείων είναι αποκαλυπτική. Στο έγγραφο το επώνυμο της μητέρας ξεκινάει από Κ όπως φαίνεται, ενώ στην πραγματικότητα αρχίζει από ΓΚ, όπως φαίνεται στην αστυνομική της ταυτότητα.

Λάθος είναι και ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας. Στο έγγραφο αρχίζει από ΑΟ65, ενώ στη γνήσια από ΑΝ κι συνεχίζεται με διαφορετικά νούμερα. Πλαστή σύμφωνα με το αντιδήμαρχο Λάρισας είναι η σφραγίδα του δήμου, αλλά και η διπλανή που παραπέμπει σε ΚΕΠ της πόλης.

«Δεν υπάρχει τέτοιος υπάλληλος στα ΚΕΠ Δήμου Λαρισαίων. Ο Δήμος εδώ και πολλά χρόνια δεν λέγεται Λάρισας, αλλά Λαρισαίων», είπε ο αντιδήμαρχος Δήμου Λαρισαίων στο MEGA.

Την ώρα που η πρεσβυτέρα και ο πατέρας Αντώνιος ευχαριστούσαν τον 16χρονο και τη μητέρα του, βέβαιοι πως είχαν αλλάξει τις αρχικές καταθέσεις τους, η γυναίκα δήλωνε έκπληκτη καθώς όπως ανέφερε ουδέποτε πήγε στα ΚΕΠ της Λάρισας και ποτέ, όπως είπε, δεν της πέρασε από το μυαλό να πάρει πίσω τις σοβαρότατες καταγγελίες.

Ποιοι και γιατί μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν αυτή την πλαστογραφία; Τι ήθελαν να πετύχουν μέσα από μια τέτοια κίνηση, που αργά ή γρήγορα θα αποκαλυπτόταν; Ποιος είχε λόγο να ανακατέψει την τράπουλα και να προκαλέσει σύγχυση τη δεδομένη χρονική στιγμή;

Ο 16χρονος είχε καταγγείλει τον πατέρα Αντώνιο για κακοποιητικές συμπεριφορές σε δομές της Κιβωτού, με τον άλλοτε επικεφαλής της οργάνωσης, να κάνει λόγο από την πρώτη στιγμή για ασύστολα ψέματα και μια ενορχηστρωμένη σκευωρία σε βάρος του.

Τη νέα ανατροπή δεδομένων αναλύει με τους δικηγόρους που τον εκπροσωπούν και ο πατέρας Αντώνιος, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος τόσο ο ίδιος, όσο και η πρεσβυτέρα του, η κυρία Σταματία Γεωργαντή, που προχθές έσπευσε να δηλώσει δικαιωμένη.

Θέση στο Live News πήρε και η μητέρα του 19χρονου που είχε κάνει την πρώτη καταγγελία σε βάρος του πατρός Αντωνίου και ουσιαστικά είχε ανοίξει τον Ασκό του Αιόλου στην Κιβωτό.

Πλέον οι δύο μητέρες επιμένουν στις σοβαρότατες καταγγελίες και περιμένουν τη δίκη του άλλοτε επικεφαλής της οργάνωσης.

Οι σφραγίδες πλαστές, τα στοιχεία αναληθή ακόμα και το επίθετο της μητέρας του 16χρονου, με τις Αρχές να έχουν βάλει στο μικροσκόπιο όλα όσα αποκαλύπτονται τις τελευταίες μέρες, για να αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις τους.

Τα σημάδια της πλαστογραφίας

«Πρόκειται για πλαστό έγγραφο», είπε στο MEGA ο αντιδήμαρχος Λάρισαίων Δημήτρης Δεληγιάννης, καθώς εδώ και δεκαετίες ο Δήμος ονομάζεται Λαρισαίων και όχι Λάρισας, ενώ ο υπάλληλος που υπογράφει το έγγραφο δεν είναι υπαρκτό.

Μιλώντας στο Live News ο δικηγόρος της μητέρας του 16χρονου Ανδρέας Θεοδωρόπουλος έκανε λόγο για απάτη και τόνισε πως ο εισαγγελέας θα πρέπει αυτεπάγγελτα να ασκήσει δίωξη για ηθική αυτουργία και ευθύνη του δικηγόρου, αλλά και του δημοσιογράφου που έφερε στο φως της δημοσιότητας το έγγραφο.

Ο κος Θεοδωρόπουλος ανέφερε πως ο 16χρονος επικοινώνησε με τη μητέρα του και της εκμυστηρεύτηκε πως δέχεται πιέσεις για να αλλάξει την κατάθεσή του, καθώς και απειλές για τη ζωή εκείνου, αλλά και της μητέρας του.

Πηγή: megatv.com