Μάχη για τη ζωή του δίνει το αγοράκι που έπεσε στο βαρέλι και έμεινε δύο ώρες χωρίς σφυγμό

Πάτρα Λάρισα Κρήτη γυναίκα Επικουρικό προσωπικό σε νοσοκομεία γρίπη Ρωσία επαναλοίμωξης Ελλάδα ΕΟΔΥ Κρήτη Κύπρο κορονοϊού γρίπη νεκροί κορονοϊό Ιρλανδία Ιταλία Ελλάδα ΗΠΑ Θεσσαλονίκη ΠΟΕΔΗΝ κλινική κορονοϊός θρόμβωση Επανομή ιερέας Κατερίνη

Αγωνία για την οικογένειά του

Κρήτη: Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Nοσοκομείου Ηρακλείου είναι το 2,5 ετών αγοράκι που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα σε βαρέλι με νερό και παρουσίασε ασθενή σφυγμό δύο ώρες αφότου είχε θεωρηθεί νεκρό.

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει, ωστόσο, κρίσιμη και σήμερα οι θεράποντες ιατροί θα προχωρήσουν σε εξετάσεις για να διαπιστώσουν εάν έχουν υποστεί βλάβες τα όργανα του παιδιού.

Γιατρός στο Κέντρο Υγείας Χάρακα προσπαθούσε επί σχεδόν δύο ώρες να επαναφέρει το αγοράκι στη ζωή, αναφέρει το cnn.gr.

Αρχικά φάνηκε ότι δεν υπήρχε ελπίδα και δηλώθηκε ότι έχασε τη μάχη. Ωστόσο, τελικά το παιδάκι παρουσίασε σφυγμό και αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ.

Γιατρός και διασώστης προχώρησαν στη διασωλήνωση του παιδιού, που είχε αδύναμο σφυγμό, και το συνόδευσαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

«Το 2χρονο παιδί έφτασε στο νοσοκομείο διασωληνωμένο έχοντας σφυγμό. Ακόμα δεν έχουμε κάποια άλλη πληροφορία. Εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων και υποβάλλεται σε εξετάσεις», επισήμανε στο cretapost, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Χαλκιαδάκης.

Υπενθυμίζεται ότι όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης, όταν το παιδάκι διέφυγε της προσοχής των γονιών του την ώρα που βρισκόταν έξω από το σπίτι τους.

Μόλις οι γονείς αντιλήφθηκαν την απουσία του το αναζήτησαν μαζί με άλλους συγγενείς, για να το εντοπίσουν τελικά μέσα σε βαρέλι με νερό χωρίς τις αισθήσεις του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *