Μηχανοκίνητη πορεία αγροτών με τρακτέρ στην Κοζάνη (ΦΩΤΟ)

Κοζάνη αγρότες πορεία

Θα κατευθυνθούν στο κτίριο της Περιφερειακής Αρχής και θα συναντηθούν με τον Περιφερειάρχη

Τα τρακτέρ τους “ζεσταίνουν” οι αγρότες στην Κοζάνη, οι οποίοι ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητο πορεία στο κέντρο της πόλης.

Αγρότες από κάθε γωνιά του Νομού Κοζάνης έδωσαν το ραντεβού τους στο Μαυροδένδρι Κοζάνης στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ. Οι αγρότες ζεσταίνουν τα τρακτέρ τους και το μεσημέρι θα ξεκινήσουν την μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Κοζάνης, όπου θα επιδώσουν ψήφισμα στον Δήμαρχο, ενώ θα κατευθυνθούν στην συνέχεια στο κτίριο της Περιφερειακής Αρχής, όπου θα συναντηθούν με τον Περιφερειάρχη.
Πρόθεση τους είναι να μην κλείσουν δρόμους αλλά να επικοινωνήσουν τα αιτήματα τους που ταλανίζουν τον κλάδο όπως και σε όλη την Ελλάδα κυρίως όμως το θέμα της απολιγνιτοποίησης που θεωρείται με μείζον θέμα για το μέλλον τους.

Κοζάνη αγρότες πορεία

Στα προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο στην περιοχή αναφέρθηκαν μιλώντας στην ΕΡΤ οι αγρότες που συμμετέχουν στη σημερινή κινητοποίηση. Όπως είπαν το κόστος παραγωγής έχει εκτοξευτεί και οι ίδιοι αναγκάζονται να επωμιστούν το κόστος.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών – Συγκεντρώσεις σε Επανομή, Κουφάλια και Χαλκηδόνα

Κοζάνη αγρότες πορεία

Κάνουν λόγο για μια από τις δυσκολότερες περιόδους της επαγγελματικής τους πορείας και ζητούν από την κυβέρνηση οικονομική στήριξη.

Κοζάνη αγρότες πορεία

Πηγή: ertnews.gr