Νέα δεδομένα στον θάνατο της 16χρονης στην Χαλκιδική – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Θεσσαλονίκη επεισόδια

Αντιδρά σε όσα ακούγονται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος όπου έφαγε η κοπέλα

Τραγικό τέλος βρήκε μια 16χρονη από το Ωραιόκαστρο, η οποία πήγε για διακοπές με τους φίλους της στη Χαλκιδική και άφησε εκεί την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος της 16χρονης προήλθε από εισρόφηση αναχθέντος γαστρικού περιεχομένου σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση. Να σημειωθεί ότι αναμένονται περισσότερες εργαστηριακές εξετάσεις.

Την ίδια ώρα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που πήγε και έφαγε η 16χρονη στη Χαλκιδική και στη συνέχεια έχασε τη ζωή της δίνει την δική του εκδοχή στην υπόθεση.

Δείτε επίσης: Χαλκιδική: Σοκάρουν οι περιγραφές φίλου της 16χρονης που πέθανε – «Είχε ασπρίσει και δεν ανάσαινε»

«Καταρχήν είναι ψέμα αυτό που διαδίδεται ότι το παιδί κατέληξε στο μαγαζί μας. Εμείς μάθαμε ότι μετά από εμάς το κορίτσι πήγε για ένα ποτό και τελικά κατέληξε στα 2 χιλιόμετρα από εμάς μπροστά από ένα εστιατόριο και μετά από κάποια ώρα. Στη σερβιτόρα που της πήρε την παραγγελία δεν έκανε κάποια συγκεκριμένη ερώτηση για το φαγητό, σύμφωνα με την υπάλληλο μου.

Διαβάστε επίσης  Πέθανε ο εκδότης της εφημερίδας «Καρφί» Ηλίας Τζαφέρης

Αν μας είχε ενημερώσει για κάποια αλλεργία θα ψάχναμε όλες τις ετικέτες από τα προϊόντα. Το κορίτσι παρήγγειλε ένα hot dog χωρίς μουστάρδα. Τα λουκάνικα που χρησιμοποιώ είναι επώνυμα. Θα έπρεπε να μας είχε ενημερώσει, αυτό είναι σίγουρο. Το περιστατικό το πληροφορηθήκαμε από τα κοινωνικά δίκτυα».

Πηγή: newsit