Νίκαια: Θρήνος στην κηδεία του 40χρονου που δολοφονήθηκε από τον πεθερό του – «Συγχώρεσε με Στέλιο», φώναζε η πεθερά του (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκαια κηδεία

Τραγική φιγούρα και η σύζυγος του

Την περασμένη εβδομάδα ένας 40χρονος άνδρας δολοφονήθηκε από τα χέρια του ίδιου του πεθερού του στην Νίκαια.

Σήμερα το πρωί σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του άτυχου άνδρα που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στην Νίκαια.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει η κόρη του 64χρονου που σκότωσε τον γαμπρό του στη Νίκαια – “Eίχε μπει στο ψυχιατρείο της Σταυρούπολης” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πεθερά του 40χρονου που έπεσε νεκρός από την καραμπίνα του πεθερού ξέσπασε σε λυγμούς βγαίνοντας από την εκκλησία. «Συγχώρεσε με Στέλιο», φώναζε.

Τραγική φιγούρα και η σύζυγος του 40χρονου η οποία δεν άντεξε μόλις αντίκρισε το φέρετρο με τη σορό του άνδρα της ο οποίος έπεσε θύμα της μανίας του πατέρα της.

Βυθισμένος στο πένθος και ο πατέρας του θύματος του άγριου φονικού, ο οποίος με μια φωτογραφία του Στέλιου στα χέρια μονολογούσε «που φεύγω και σε αφήνω παιδί μου;».

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας, στη γειτονιά του θύματος στην Νίκαια, ελάχιστα μέτρα από το σημείο που ο 64χρονος δράστης έκοψε το νήμα της ζωής του Στέλιου και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς την πλευρά του και αυτοκτόνησε.

«Ηταν πάντα κακοποιητικός και εκδικητικός», λέει η πρώην σύζυγος του 64χρονου

Για τον 64χρονο που σκότωσε τον γαμπρό του στη Νίκαια μίλησε η πρώην σύζυγός του, η οποία υπέστη κακοποίηση από τα χέρια του δολοφόνου.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο MEGA η πρώην σύζυγος του 64χρονου δολοφόνου της Νίκαιας, «ήταν πάντα χειριστικός, κακοποιητικός και εκδικητικός με όλους. Δηλαδή εάν του έκανες κάτι, δε θα το άφηνε, θα το φυλούσε την κατάλληλη στιγμή».

Η πρώην σύζυγος του 64χρονου αλλά και η κόρη της βίωναν για χρόνια κακοποίηση. Τις ξυλοκοπούσε και τους φερόταν με υποτιμητικό τρόπο. Πριν από 4 χρόνια, η πρώην σύζυγός του βρήκε τη δύναμη να τον χωρίσει να ταξιδέψει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη και να βάλει ένα τέλος στον εφιάλτη που ζούσε.




Από τότε ο δράστης που θεωρούσε υπαίτιους για το διαζύγιο τον γαμπρό και την κόρη του άρχισε να τους απειλεί.

«Έχασε τα λεφτά που ζούσε δηλαδή από εμένα και του στοίχισε πολύ. Δε τα έβαλε ποτέ με τον εαυτό του, ότι φύγαμε εξαιτίας του και εγώ και το παιδί μου από το σπίτι, τα έβαλε με όλους τους άλλους και πιο πολύ με τα παιδιά μου και τον γαμπρό μου, ότι με πείσανε να φύγω με το ζόρι από το σπίτι».

Παρά την καταγγελία στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης και τα ασφαλιστικά μέτρα, ο άνδρας νοσηλεύτηκε μόνο δύο μέρες σε ψυχιατρείο και 3 χρόνια αργότερα έκανε τις απειλές του πράξη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, ο 64χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για εκδικητική πορνογραφία. Συγκεκριμένα, έστελνε παραποιημένες γυμνές φωτογραφίες μίας γυναίκας, μέλους της οικογένειας, στα email άλλων συγγενών, ακόμη και εργοδοτών, λέγοντας πως είχε παράνομη σχέση με αυτή τη γυναίκα.

Από την έρευνα των Αρχών προέκυψε πάντως, ότι ο 64χρονος είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την εν ψυχρώ δολοφονία του γαμπρού του στην Νίκαια

Για μία εβδομάδα κινούνταν στην περιοχή με ένα μαύρο αυτοκίνητο. Μέσα οι αστυνομικοί βρήκαν ένα μαξιλάρι και μία κουβέρτα πράγμα που σημαίνει ότι ο δράστης κοιμόταν μέσα στο αυτοκίνητο, παρακολουθούσε το θύμα και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να το εκτελέσει.

Μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκαν αποδείξεις από καπνικά προϊόντα που είχε αγοράσει από την Αθήνα στις 23 Φεβρουαρίου αλλά και ένα σημείωμα στο οποίο έλεγε πως αφήνει το αυτοκίνητο και ό,τι είχε μέσα στον γαμπρό της αδελφής του.

Πηγή: protothema.gr