Πτολεμαΐδα: Θρήνος στην κηδεία μωρού και πατέρα που “έφυγαν” την ίδια μέρα – Τραγική φιγούρα η μητέρα

Πτολεμαΐδα κηδεία

Πως έγινε η ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία

Σε βαρύ κλίμα έγινε σήμερα στην Πτολεμαΐδα η κηδεία του μόλις 7,5 μηνών μωρού και του 49χρονου πατέρα του, που “έφυγαν” από τη ζωή την ίδια μέρα.

Τραγικό πρόσωπο η μητέρα του μωρού, που έχασε ταυτόχρονα το παιδί και τον σύζυγό της και πρέπει να συνεχίσει να ζει.

Η κηδεία και των δύο έγινε στις 15:30 στον Ιερό Ναό Αγίων Νεομαρτύρων στην Πτολεμαΐδα.

Δείτε επίσης: Πτολεμαΐδα: Συγκλονίζει η γυναίκα που έχασε την ίδια ημέρα σύζυγο και 7,5 μηνών βρέφος – “Είναι ασύλληπτο αυτό που έγινε”

«Δύσκολη η κατάσταση. Έχει περάσει πάρα πολλά η κοπέλα. Έχει τρέξει πάρα πολύ με το παιδί. Πίστευε ότι θα ζούσε το παιδάκι. Είναι πάρα πολύ τραγικό να χάσει και τον σύζυγο και το μωρό την ίδια ώρα» είπε λίγο πριν την κηδεία μία φίλης της οικογένειας.

«Έμαθα ταυτόχρονα πως πέθανε το παιδί μου και ο άνδρας μου» περιέγραψε η 42χρονη μητέρα του μωρού.

Πτολεμαΐδα: Πως η γυναίκα έχασε τα δύο αγαπημένα της πρόσωπα

«Έχασα σύζυγο και παιδί την ίδια ώρα. Να φανταστείτε ακόμα δεν γνωρίζω αν έφυγε πρώτα το παιδί ή πρώτα ο άντρας μου. Ο σύζυγος μου πριν από 15 μέρες διαγνώστηκε από καρκίνο, από έναν επιθετικό καρκίνο. Μεταφέρθηκε στο Θεαγένειο Νοσοκομείο και κατέληξε. Το παιδάκι μας είχε μια δύσπνοια εκείνο το βράδυ, το μετέφερα στο ΑΧΕΠΑ και εκεί μου είπαν ότι πρέπει να το διασωληνώσουμε γιατί είχε ήδη κάποια θέματα υγείας», είπε πριν μερικές μέρες η γυναίκα.

«Είχε πάθει σηψαιμία από μια λοίμωξη. Όμως δεν είχε τίποτα, ούτε πυρετό, ούτε τίποτα. Το μετέφερα γιατί απλά κατάλαβα τη δύσπνοια. Και εκείνη την ώρα που μου έλεγαν οι γιατροί ότι το παιδί μου πέθανε, με πήραν και από το Θεαγένειο και μου είπαν ότι και ο σύζυγος μου πέθανε», εξηγεί και συνεχίζει.

«Είναι ασύλληπτο αυτό που έγινε. Έχω κλάψει πάρα πολύ, έχω πονέσει, όμως επειδή είμαι και εγώ υγειονομικός προσπαθώ να διαχειριστώ την κατάσταση όσο μπορώ».

Σημειώνεται, ότι το βρέφος είχε υποκείμενα νοσήματα, καθώς, όταν γεννήθηκε, τον Ιούλιο του 2023, λόγω αποκόλλησης πλακούντα, είχε διακομισθεί σε κρίσιμη κατάσταση, από την Πτολεμαΐδα στη μονάδα νεογνών του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και μάλιστα για τη διακομιδή του είχε στηθεί γέφυρα ζωής από δικυκλιστές και περιπολικά της αστυνομίας που συνόδευσαν, τότε, το ασθενοφόρο.
Πηγή: newsit.gr