Οργή για μαγαζάτορα που κλώτσησε έγκυο γάτα – Εχασε τα μωρά της μετά την κακοποίηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ημαθία Απόλλων Άρης Σέρρες σύλληψη Ηράκλειο ξυλοδαρμός ληστεία

Γυναίκα έκανε καταγγελία στην αστυνομία

Εξοργιστικό είναι το νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου που σημειώθηκε χθες στην Κρήτη και συγκεκριμένα σε ένα μεζεδοπωλείο στο χωριό Χουστουλιανά.

Το γεγονός έγινε γνωστό μετά από καταγγελία γυναίκας σε τοπικό site και στη δημοσιότητα βρίσκεται και βίντεο στο οποίο φαίνεται ο 50χρονος να κλωτσάει το άτυχο ζώο.

Όπως κατήγγειλε η κάτοικος, η οποία διατηρεί επιχείρηση απέναντι από το μεζεδοπωλείο, ο εν λόγω άνδρας είχε ανάψει ψησταριά και οι μυρωδιές είχαν οδηγήσει μερικά αδέσποτα στο σημείο που περίμεναν για μια λιχουδιά.

Η γάτα δεν ενόχλησε κανέναν

«Η γάτα ήταν κάτω από ένα τραπέζι με τουρίστες και νιαούριζε, χωρίς όμως να ενοχλεί όταν ο 50χρονος την έδιωξε και την κλώτσησε, με τους πελάτες και όσους βρισκόταν εκεί να μένουν με το στόμα ανοιχτό», περιγράφει η κ. Ζαχαρένια.

Σύμφωνα με την ίδια το περιστατικό σημειώθηκε περίπου πριν δύο εβδομάδες, με αντίστοιχα σκηνικά με αδέσποτα ζώα να έχουν επαναληφθεί και άλλες φορές από τον 50χρονο άνδρα.

Εχασε τα μωρά της

«Όταν είδαμε τι γινόταν φρικάραμε, το γατάκι το φροντίζαμε εδώ στη γειτονιά και απ’ όσο ξέρω ήταν έγκυος, όμως μετά την κακοποίησή της έχασε τα μωρά της», υποστηρίζει η κ. Ζαχαρένια.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό κακοποίησης της γάτας έχει γίνει καταγγελία στην αστυνομία, η οποία έχει στα χέρια της και το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.

Πηγή: neakriti.gr