Πατέρας Αντώνιος: “Συνεχίζω να ανεβαίνω τον Γολγοθά έως την πλήρη δικαίωση”

Κιβωτός του Κόσμου Πατέρας Αντώνιος

Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η δίκη

Εξελίξεις στην υπόθεση του πατέρα Αντώνιου, ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου, ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος παιδιών που φιλοξενούνταν στη δομή.

Τρία είναι τα «ανοιχτά μέτωπα» που αφορούν στον πατέρα Αντώνιο έχουν να κάνουν καταρχάς με την έρευνα για τα οικονομικά της Κιβωτού, που είναι σε εξέλιξη, τη δικογραφία για ασέλγεια καθ’ έξιν κατά ανηλίκων αλλά και την δίκη που ξεκινάει την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, για ξυλοδαρμούς, τιμωρίες παιδιών, απομόνωση, μπούλινγκ αλλά και γενικότερο κλίμα τρομοκρατίας στις δομές Καλαμάτας, Κολωνού και Βόλου, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Μαζί με τον πατέρα Αντώνιο στο εδώλιο θα καθίσουν ακόμα επτά κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων πρώην διευθυντές της Κιβωτού καθώς και η πρεσβυτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, ο πατέρας Αντώνιος είναι έτοιμος για το δικαστήριο έχοντας μάρτυρες και τους δικηγόρους του στο πλευρό του.

«Ανεβαίνω Γολγοθά, η αλήθεια θα ακουστεί»

«Συνεχίζω να ανεβαίνω τον Γολγοθά έως την πλήρη δικαίωση. Ουδέν ψευδέστερον ότι υπήρχαν βιαιοπραγίες στα παιδιά. Οι μάρτυρες θα μιλήσουν. Η αλήθεια θα ακουστεί για άλλη μια φορά», δήλωσε ο πατήρ Αντώνιος στο Star.