Πετράλωνα: Πάνω από 11 ώρες κράτησε η κατάθεση του σημαντικού μάρτυρα για την κακοποίηση των αδελφών

βιασμός

Έχει κάνει αίτηση για να υιοθετήσει τον 17χρονο

Πάνω από 11 ώρες κράτησε η κατάθεση του πιο σημαντικού μάρτυρα για την υπόθεση κακοποίησης δύο παιδιών στα Πετράλωνα.

Πετράλωνα: Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο συγγραφέας, ο οποίος αποτελεί τον άνθρωπο εκείνο από τον οποίο άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης, αφού επιβεβαίωσε το περιεχόμενο της μήνυσης προέβη σε σειρά καταγγελιών σχετικά με τη χειριστική και κακοποιητική συμπεριφορά της μητέρας της 22χρονης και του 17χρονου, την οποία κατηγορούν για συγκάλυψη της δράσης του πατέρα τους, τον οποίο έχουν καταγγείλει για σεξουαλική κακοποίηση. Ο συγγραφέας παρέστη μαζί με τους νομικούς υποστηρικτές του, Δήμητρα Πλαστήρα και Σπύρο Χαριτάτο.

Ανέφερε όσα κυνικά η μητέρα περιέγραφε στον ίδιο και στην Ε.Π. (την ιδιοκτήτρια της καφετέριας) ότι συνέβαιναν σε βάρος των παιδιών της στο σπίτι – κολαστήριο.

Ο συγγραφέας περιέγραψε, πως η μητέρα ομολογούσε ενώπιον τους, αλλά και άλλων μαρτύρων που θα κληθούν στη συνέχεια της προανακριτικής διαδικασίας, όσα υπέφεραν τα παιδιά, λέγοντας «Δεν νιώθω τίποτα για τα παιδιά. Τον Φ. τον μισώ!».

Διαβάστε επίσης: Πετράλωνα: Σοκάρει η κατάθεση του 17χρονου – «Με τρομοκρατούν έξω από την πόρτα μου»

Διαβάστε επίσης
Σοκ: Γιος ιερεά βίαζε το 4χρονο παιδί του παρουσία της πρεσβυτέρας

Στη συνέχεια, κατέθεσε σχετικά με την ψυχολογική κακοποίηση του 17χρονου αλλά και των άλλων δύο παιδιών από την μητέρα, τονίζοντας ότι προσπαθούσε να παραπλανήσει τις αρχές για να μην φανούν οι ευθύνες της.

Ο συγγραφέας είπε στην κατάθεσή του πως θεωρεί ότι όσα έλεγε η μητέρα πριν από τις αποκαλύψεις των παιδιών για τον σύζυγό της και τους φίλους τους, αλλά και ο τρόπος που απείλησε τα παιδιά και τους δύο ανθρώπους, που τα βοήθησαν, ότι θα σταματούσε την υπόθεση της δικαίωσης τους, είναι οι πιο τρανταχτές αποδείξεις της ενοχής της. Ξεκαθάρισε δε, πως υπάρχουν άτομα που δεν ταυτοποιήθηκαν από τις αρχές ακόμη, ενώ ο ίδιος είχε δώσει τα στοιχεία τους.

Τέλος, επεσήμανε την καθυστέρηση στο ζήτημα της αναδοχής του 17χρονου, η οποία βρίσκεται στα συρτάρια εδώ και έναν χρόνο. Σημειώνεται ότι ο φάκελος από την Προστασία Ανηλίκων Αθηνών είναι έτοιμος εδώ και μήνες.