Συναγερμός για την εξαφάνιση 8χρονης στην Κυψέλη

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινο φόρεμα

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση της 8χρονης Ζάνγκα Περσιέζ στην Κυψέλη.

Η 8χρονη εξαφανίστηκε από την Κυψέλη την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022 στις 19:00 όμως το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε σήμερα και αμέσως προχώρησε στην δημοσίευση των στοιχείων της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του “Χαμόγελου του Παιδιού”:

«Στις 05/08/2022, και ώρα 19.00, εξαφανίστηκε από την Κυψέλη, η Ζάνγκα (επ.) Περσιέζ (ον.), 8 ετών, με καταγωγή από το Κονγκό. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης Ζάνγκα (επ.) Περσιέζ (ον.), στις 09/08/2022 και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Η Ζάνγκα (επ.) Περσιέζ (ον.) έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.35 και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινο φόρεμα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple».

Διαβάστε επίσης
Ευρυτανία: «Ηταν πάντα ευτυχισμένοι και αγαπιόντουσαν» δήλωσε η πεθερά της 48χρονης που αγνοείται