Τι αποκάλυψε ο αδερφός του 68χρονου που βρέθηκε νεκρός στην Ηλεία (ΒΙΝΤΕΟ)

αστυνομία Πέλλα Κιλκίς Χαλκιδική

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη

Σε θρίλερ εξελίσσεται o θάνατος του 68χρονου στην περιοχή Εφύρα Ηλείας, καθώς όλα δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

«Τον βρήκε ο αδερφός μου στο πάτωμα» λέει στο newsit.gr ο άλλος αδερφός του 68χρονου που βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Δευτέρας, στο σπίτι όπου έμενε τα τελευταία χρόνια στην περιοχή της Εφύρας, στην Ηλεία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 68χρονος είχε χτυπηθεί πέντε φορές στο κεφάλι, με κάποιο αντικείμενο, το οποίο δεν έχει εντοπιστεί ακόμη, ενώ δεν υπάρχουν ίχνη πάλης.

«Χθες το βράδυ, γύρω στις 10 περίπου τον βρήκε νεκρό ο άλλος μας αδερφός, που μένουν μαζί και ενημέρωσε την αστυνομία.

Ήταν κάτω στο πάτωμα, χτυπημένος στο κεφάλι» αναφέρει χαρακτηριστικά στο newsit.gr ο τέταρτος από τα αδέρφια της οικογένειας.

«Δεν είχε διαφορές με κανέναν. Είχε σπουδάσει στην Γαλλία, είχε ζήσει πολλά χρόνια στη Σουηδία, ήταν οικονομικά ανεξάρτητος, είχε περιουσία και οικονομική άνεση.

Έμενε πολλά χρόνια με τον αδερφό μας στο σπίτι που είναι πίσω από το ελαιοτριβείο του αδερφού μας. Δεν είχε οικογένεια, είχε παντρευτεί στην Σουηδία και είχε χωρίσει. Μετά από ένα ατύχημα που είχε στην Σουηδία, επέστρεψε στην Ελλάδα» σημειώνει ο ίδιος.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη, ενώ η σορός του 68χρονου έχει μεταφερθεί στην Πάτρα για νεκροψία-νεκροτομή.

Δείτε βίντεο του patrisnews.com μέσα από το σπίτι που βρέθηκε νεκρός ο 68χρονος.

Δείτε το βίντεο από το patrisnews.com