Την Δευτέρα (14/8) η κηδεία του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη

Τις χειρότερες στιγμές της ζωής τους περνάνε ο Οδυσσέας Σταμούλης και η οικογένειά του, καθώς ο 11χρονος γιος του ηθοποιού πνίγηκε στη θάλασσα, στους Φούρνους Κορσέων, στην Ικαρία.

Οπως έγινε γνωστό χθες βράδυ, την Δευτέρα 14 Αυγούστου η οικογένεια θα πει το τελευταίο αντίο στον 11χρονο Χρήστο στο Νεκροταφείο Καλλιθέας.

«Κηδεύουμε τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο Νεκροταφείο Καλλιθέας το αγγελούδι μας Χρήστο Σταμούλη 11 ετών», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειας.

Δείτε επίσης: Ικαρία: Γιος του Οδυσσέα Σταμούλη ο 11χρονος που πνίγηκε

11χρονος γιος Οδυσσέα Σταμούλη κηδεία

Πως έγινε η τραγωδία

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο γιος του Οδυσσέα Σταμούλη βρισκόταν για διακοπές μαζί με την μητέρα του στους Φούρνους Ικαρίας, από όπου η ίδια κατάγεται.

Το παιδί έφυγε το μεσημέρι από το σπίτι για να κάνει μπάνιο στη θάλασσα. Ωστόσο, η ώρα περνούσε και το παιδί δεν επέστρεφε.

Η μητέρα του ανησύχησε και στις 6:30 το απόγευμα ειδοποίησε τις αρχές. Λίγη ώρα αργότερα επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι της για το παιδί.

Ο 11χρονος βρέθηκε νεκρός κάτω από τη θάλασσα μπλεγμένος σε δίχτυα ψαράδων.

Πλέον οι αρχές εξετάζουν δύο σενάρια: είτε το παιδί να μπλέχτηκε στα δίχτυα και να μην μπορούσε να βγει στην επιφάνεια να πάρει ανάσα, είτε να έχασε τις αισθήσεις του για άγνωστη μέχρι στιγμής μέσα στη θάλασσα και στη συνέχεια να παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα μέχρι τα δίχτυα…