Βέροια: «Δεν φαινόταν ταραγμένη» είπε ο ταξιτζής που παρέλαβε την μητέρα από τον Αλιάκμονα

Βέροια βρέφος

Δήλωσε πως η συμπεριφορά της 29χρονης φαινόταν κανονική

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία για την 29χρονη που άφησε το 11 μηνών βρέφος της στο φράγμα του Αλιάκμονα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο ταξιτζής που παρέλαβε την 29χρονη μητέρα από τη Βέροια, η οποία ομολόγησε ότι άφησε το βρέφος της στο φράγμα, μίλησε στο newsit.gr και δήλωσε πως η γυναίκα φερόταν κανονικά όταν την παρέλαβε.

«Έλαβα κλήση από το κέντρο στις 16:05 της 31ης Δεκεμβρίου στο φράγμα στο όνομα της κοπέλας» λέει στο newsit.gr o ταξιτζής που παρέλαβε την 29χρονη μητέρα, η οποία φέρεται να έπνιξε το παιδί της στον Αλιάκμονα. «Πήγα την πήρα και μου είπε να την πάω στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Πληρώθηκα το κόμιστρο και έφυγα» προσθέτει, μιλώντας για την σοκαριστική υπόθεση στην Βέροια.

Διαβάστε επίσης: Βέροια: Tι “έδειξε” η νεκροψία στο 11 μηνών βρέφος που βρέθηκε νεκρό στον Αλιάκμονα

«Δεν φαινόταν ταραγμένη, δεν την ρώτησα τίποτα, ούτε η ίδια ανέφερε κάτι στη διαδρομή. Η συμπεριφορά της μου φάνηκε κανονική. Την παρέλαβα από τον κεντρικό δρόμο, πριν τη γέφυρα» δηλώνει στο newsit.gr.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 29χρονη κατευθύνθηκε με ταξί από το σπίτι της στον Σταυρό Ημαθίας στο φράγμα μαζί με το παιδί. Και επέστρεψε με τον οδηγό ταξί που μίλησε στο newsit.gr.