Βέροια: Συγκλονίζει η μητέρα του εξάχρονου που έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία (ΒΙΝΤΕΟ)

κορονοϊός Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκη διαμαρτυρία νοσοκομεία

Νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του 6χρονου αγοριού από τη Βέροια, που έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη.

Ο μικρός Νικόλας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και δίνει “μάχη” για τη ζωή του καθώς πριν από λίγα 24χρονα ένιωσε μία ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Το αγόρι είχε εγκεφαλική αιμορραγία και άμεσα στήθηκε γέφυρα ζωής με τη συμμετοχή αστυνομικών ώστε να μεταφερθεί από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη.

“Έχει αδειάσει το σπίτι μας”, λέει με πόνο ψυχής η μητέρα μιλώντας στο Open.

“Εκεί που σκεφτόμαστε ότι όλα πάνε καλά, τον ψάχνουμε μέσα στο σπίτι μας”, λέει, σημειώνοντας πως είδε τον γιο της να καταρρέει μέσα στα χέρια της: “Τον έβαλα μέσα στο μπάνιο για να ξεπλύνω το παιδί και να συνέλθει, εκεί έπεσε. Μέσα στα χέρια μου”, συγκλονίζει η μητέρα.

Διαβάστε επίσης
Βέροια: Σύλληψη άνδρα που καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης

Ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών, Χρήστος Συμεωνίδης, αναφερόμενος στους αστυνομικούς, που έγιναν γέφυρα ζωής για το μικρό παιδάκι, είπε, μιλώντας στο Open: “Έπαψαν να είναι αστυνομικοί και έγιναν γονείς του. Όπως θα τρέχαμε για το δικό μας παιδί τρέξαμε και για τον Νικολάκη”.