Βόλος: Επεσαν σοβάδες σε κτίριο δημοτικού σχολείου – Ανεστάλη η λειτουργία έξι τμημάτων

Βόλος: Επεσαν σοβάδες σε κτίριο δημοτικού σχολείου

Τι είπε ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Με απόφαση του δημάρχου Βόλου ανεστάλη η λειτουργία της μίας πτέρυγας από τις δύο που στεγάζουν το 21ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, καθώς στο διάδρομο του κτιρίου έπεσαν σοβάδες από την οροφή.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου, ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιώργος Πολύζος, οι εκπαιδευτικοί που πήγαν το πρωί βρήκαν πεσμένους τους σοβάδες. Η διεύθυνση ενημέρωσε την τεχνική υπηρεσία του δήμου, κλιμάκιο έκανε αυτοψία και αποφασίστηκε να γίνει άμεση παρέμβαση.

Αποφασίστηκε από τον δήμο να κλείσει η μία πτέρυγα που στεγάζει τα έξι τμήματα από τα 12 του Δημοτικού Σχολείου και να γίνει επιδιόρθωση της ζημιάς. Έτσι για σήμερα λειτούργησε το μισό σχολείο. “Μίλησα με τον αντιδήμαρχο κ. Θεοδώρου και με διαβεβαίωσε ότι οι τεχνικές υπηρεσίες θα κάνουν άμεση παρέμβαση μέσα στο Σαββατοκύριακο και το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά από Δευτέρα”, επισήμανε ο κ. Πολύζος.

Σημειώνεται ότι και το Γυμναστήριο του Σχολείου δεν χρησιμοποιείται μετά τις πλημμύρες λόγω του ότι υπέστη ζημιές, όπως ανέφερε μητέρα μαθητή του σχολείου ενώ άγνωστο παραμένει αν θα λειτουργήσει το ολοήμερο σήμερα, καθώς στεγάζοταν στο κτίριο στο οποίο έπεσαν οι σοβάδες.

Πηγή: ertnews.gr