Βόλος: Νέα καταγγελία σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου

Μπέος

Φέρεται να ξυλοκόπησε δημοτικό σύμβουλο του Παπαπέτρου

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Παπαπέτρου καταγγέλλει πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Αχιλλέα Μπέο.

Ο ίδιος, πάντως, ο κ. Μπέος, αρνείται τις κατηγορίες. Σύμφωνα με την καταγγελία, το επεισόδιο σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε καφετέρια, επί της οδού Λαρίσης. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος υποστηρίζει πως τόσο ο ίδιος όσο και ένας φίλος του έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από τον Αχιλλέα Μπέο.

Κατά τον καταγγέλλοντα, ο Μπέος είχε νωρίτερα τηλεφωνήσει στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο «Συμμαχίας για τον Βόλο», λέγοντάς του «μην τυχόν δω πεταμένα φέιγ βολάν (…) από Δευτέρα θα δεις τι έχεις να πάθεις». Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος υποστηρίζει πως του απάντησε ότι «δεν τον φοβάται» και τότε ο απερχόμενος δήμαρχος Βόλου τον προκάλεσε να συναντηθούν στο μαγαζί του, το οποίο ήταν κλειστό.

Κατά τον ίδιο, όταν έφτασε στην καφετέρια μαζί με άλλα τέσσερα άτομα, ο Αχιλλέας Μπέος, τον οποίον συνόδευαν περίπου 30 άτομα, εκτόξευσε σε βάρος του απειλές και τον ξυλοκόπησε. Όπως είπε στα gegonota.news ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ο Μπέος και οι μαυροφορεμένοι συνοδοί του ήταν ήδη εκεί και τους περίμεναν. Ο Μπέος φέρεται να εκτόξευσε απειλές, όπως, «τελειώσατε κουφ@@λες», «θα σας γαμ@@@με», ενώ στη συνέχεια φέρεται να χτύπησε αρχικά έναν από τους φίλους του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου και στη συνέχεια και τον ίδιο. Όταν εκείνοι προσπάθησαν να αμυνθούν, μπήκαν στη μέση οι μαυροφορεμένοι για να προστατεύσουν τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος έφυγε από το σημείο.

Διαβάστε επίσης  Μπέος για Κωνσταντοπούλου: "Οταν χαμογελάει είναι γυναικάρα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο από κατάστημα της περιοχής δείχνει ένα μαύρο τζιπ που παρκάρει έξω από το κλειστό μαγαζί και στο σημείο συγκεντρώνονται μηχανάκια, τα οποία κλείνουν ένα τμήμα του δρόμου.

Από την πλευρά του, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Αχιλλέας Μπέος κάνει λόγο για «πόλεμο λάσπης» και συκοφαντία με «κατασκευασμένα και ψευδή στοιχεία». Κατηγορεί, δε, τον καταγγέλλοντα πως είναι «γνώριμος των αστυνομικών και δικαστικών αρχών, γνωστός και για την παρουσία του στις πόρτες νυχτερινών μαγαζιών».

Πηγή: protothema.gr

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi