Ξέσπασε κατά του 66χρονου βιαστή του ανήλικου ο λυράρης του “Σασμού” – «Σκουπίδι, απόβρασμα»

Σασμός

Οσα έγραψε σε ανάρτηση του ο γνωστός μουσικός

Μια εξοργισμένη ανάρτηση για τον 66χρονο λυράρη που κατηγορείται πως βίαζε και εξέδιδε ανήλικο αγόρι στο Ηράκλειο έκανε ο γνωστός μουσικός Ηλίας Παλιουδάκης.

«Η λέξη λυράρης κουβαλάει μεγάλη ευθύνη» και «αυτός είναι χάλι της Τέχνης, σκουπίδι, απόβρασμα», γράφει στη γεμάτη οργή ανάρτησή του ο Ηλίας Παλιουδάκης.

«Ήθελα να γράψω σε μαύρο χρώμα… το πόσο θυμό και πίκρα νιώθω σήμερα. Ποιος είναι αυτός που θα ακουμπήσει μια αθώα ψυχή; Ποιος είναι αυτός που θα κόψει τα όνειρα ενός παιδιού; Ποιος θα μπορέσει να δικάσει αυτό το έγκλημα; Και με τη τρόπο; Ποιος θα σταθεί να υπερασπιστεί αυτό το απόβρασμα; Και με τη ψυχή; Τι του αξίζει άραγε;», γράφει στην ανάρτησή του ο Ηλίας Παλιουδάκης.

Δείτε επίσης: Ξεσπούν οι γονείς του ανήλικου που βιάστηκε από τον λυράρη – «Να τιμωρηθεί το ανθρωπόμορφο τέρας» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Εγώ έμαθα απ’ μικρό παιδί ότι ο τόπος μου έχει Άντρες ξεχωριστούς, με ψυχή! Άντρες με σεβασμό και αυτό μας ξεχωρίζει … έτσι μεγάλωσα και έτσι ζω και εγώ … Η Μουσική μας είναι το δικό μας καύχημα, η δικιά μας περιουσία ενός ολόκληρου του νησιού και όχι μόνο! Η λέξη Λυράρης κουβαλάει μεγάλη ευθύνη και το ξέρουν καλά όλοι αυτοί οι σπουδαίοι πραγματικά καλλιτέχνες που έχουν σημαδέψει και έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα υπερήφανα και ξεκάθαρα μέσα στον χώρο και τον υπηρετούν επάξια. Αυτός είναι χάλι της Τέχνης, σκουπίδι, απόβρασμα», καταλήγει ο Ηλίας Παλιουδάκης.

https://www.instagram.com/p/CqXkm8jq-Px/?utm_source=ig_web_copy_link