Ανδρέας Μικρούτσικος: Το μήνυμα του μέσα από το νοσοκομείο

Μικρούτσικος

Εστειλε τις ευχές του στην Κατερίνα Καινούργιου

Ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος, που νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» έπειτα από μια περιπέτεια με την υγεία του, δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του στην Κατερίνα Καινούργιου για την πρεμιέρα της στον Alpha.

Όπως τόνισε στην τηλεφωνική του παρέμβασή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα», «ξεκινά η καινούργια σεζόν, όλα είναι έτοιμα, εσείς είστε πανέτοιμοι, επανέρχομαι δριμύτερος. Σας στέλνω την αγάπη μου.

Όλο αυτό το διάστημα είχα και έχω μια τέτοια συμπαράσταση από εσάς, η οποία όχι απλώς δεν ξεχνιέται, αλλά ανεξίτηλα είναι αποτυπωμένη επάνω μου και θα σας την αποδείξω και θα σας τη δείξω».

Μιλώντας για τη σύντροφό του είπε: «Η Έλενα έχει τραβήξει πάρα πολλά γιατί είναι έτσι η φύση του προβλήματός μου, που θέλω έναν άνθρωπο να κάνω κάτι αριστερά, δεξιά, μπορεί να βγούμε αυτήν τη στιγμή και να τερματίσουμε, αλλά έχω ιδιοτυπίες, αυτές θα περάσουν, όταν περάσουν, δεν ξέρω πόσο διάστημα θα πάρει, αισιοδοξώ όχι πολύ, ένας πυρετός ήταν που με παίδεψε πολύ… Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα γυρίσουμε ακμαίοι, ζωντανοί και ωραίοι».

Διαβάστε επίσης
Ανδρέας Μικρούτσικος: Βγήκε στο τηλέφωνο και μίλησε με την Καινούργιου (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίσης, πρόσθεσε: «Κάθε επιτυχία εύχομαι, πραγματικά και ουσιαστικά. Και τη δικαιούστε και να την ευχαριστηθείτε… Είναι μία πρόκληση η επιστροφή στον Alpha. Αισιοδοξώ να βγω γρήγορα και να ζήσουμε μαζί αυτήν την πρόκληση στο έπακρο…

Αισιοδοξώ να έρθω εκεί γιατί πραγματικά, ουσιαστικά πρέπει να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους. Είναι κάποιοι άνθρωποι που όταν χρειάστηκε, όχι βρίσκονται δίπλα σου, αλλά βρίσκονται δίπλα σου εκεί που μόνο η μάνα σου θα βρισκόταν», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε νοσηλευθεί και τον Ιούλιο, όταν μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό» με υψηλό πυρετό. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε εμφανίσει λοίμωξη του αναπνευστικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *