Αντώνης Βαρδής: Τα παιδιά του σκέφτονται να ακυρώσουν τον γάμο του με την Φιλοθέη Μωβ (BINTEO)

Συνεχίζεται η κόντρα του Γιάννη Βαρδή με την τελευταία σύζυγο του πατέρα του Αντώνη Φιλοθέη Μωβ.

Μάλιστα, στην… μάχη μπήκε τώρα και η κόρη του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώ.

Η Καλλιστώ Βαρδή σχολίασε στο «Super Κατερίνα» την ατάκα του αδερφού της σχετικά με το ενδεχόμενο να ακυρωθεί ο γάμος της Φιλοθέης Μωβ με τον Αντώνη Βαρδή.

Η κόρη του αείμνηστου τραγουδιστή, είπε: «Γενικά δε θέλω να ασχοληθώ με αυτό το άτομο. Μας έχει δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα στο παρελθόν. Θα συζητήσω με τον αδελφό μου να δούμε τι θα κάνουμε στο άμεσο μέλλον. Γενικώς είναι ένα άτομο που μας δημιουργεί όλα αυτά τα χρόνια προβλήματα. Δε μπορούσαμε ούτε να πενθήσουμε τον πατέρα μας από τα προβλήματα που δημιουργούσε. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνουμε με τον γάμο, θα το συζητήσουμε με τον αδερφό μου».

Δείτε το βίντεο
Ο Γιάννης Βαρδής ανέφερε σε μια από τις πιο πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις του, ότι ο ίδιος δεν μπορεί να συμβάλει νομικά στην ακύρωση του γάμου, επειδή ήταν μάρτυρας, Ωστόσο, ο τραγουδιστής δήλωσε ότι η αδερφή του μπορεί να κινήσει τις νομικές διαδικασίες.

Προ ολίγων ημερών, ο τραγουδιστής στράφηκε ξανά εναντίον της τελευταίας συζύγου του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, τονίζοντας πως έχει μετανιώσει που υπέγραψε για να γίνει ο γάμος τους.

Η Φιλοθέη Μωβ απάντησε με δηλώσεις της στο «Super Κατερίνα»: «Έχουν περάσει 10 χρόνια από τον θάνατο του Αντώνη. Μου λείπει πάρα πολύ, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι εδώ, έχω μία άρνηση. Νιώθω ότι είναι κάπου παραπέρα».
Όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή, απάντησε: «Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι αρνητικό, αυτά λύνονται αλλού. Δεν έχω πίκρα, έχω αδιαφορία. Είχα εκνευρισμό κάποια στιγμή. Τα τίποτα, τα σκουπίδια τα αντιμετωπίζουμε με το να πάμε να τα πετάξουμε. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει για μένα. Ο Αντώνης ήταν ένας πολύ φρέσκος άνθρωπος. Τον καιρό της κρίσης βγαίναμε βράδυ με καροτσάκι και μοιράζαμε το φαγητό που μαγειρεύαμε στο σπίτι. Είχε γίνει τρόπος ζωής μας. Τα στηρίγματά μου σήμερα είναι η μητέρα, η κόρη και ο σύντροφός μου».

Τι απάντησε ο Γιάννης Βαρδής

Ο Γιάννης Βαρδής απάντησε άμεσα στις παραπάνω δηλώσεις, λέγοντας μέσω της ίδιας εκπομπής: «Θεωρεί λοιπόν τον γιο του Αντώνη Βαρδή σκουπίδι; Άρα το DNA του Αντώνη Βαρδή που υποτίθεται τον αγαπάει, το θεωρεί σκουπίδι, της δίνω συγχαρητήρια».

Ο τραγουδιστής, παρέθεσε ακόμη και τις σκέψεις του περί ακύρωσης του γάμου του πατέρα του με τη Φιλοθέη Μωβ. «Αν βέβαια μπούμε στη διαδικασία ακύρωσης του γάμου με μεγάλη μου χαρά. Εγώ σαν μάρτυρας δεν μπορώ να το κάνω αλλά η αδερφή μου μπορεί, ας έχει τον νου της, κάποια στιγμή μπορεί και να συμβεί».