Γιάννης Βαρδής για την απώλεια του πατέρα του: “Yπήρχαν πολλά ερωτηματικά και θυμός” (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον Σαράντη Μαριεττή, μίλησε ο Γιάννης Βαρδής, ο οποίος αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή.

Μάλιστα ο Γιάννης Βαρδής μίλησε και στην όμορφη οικογένεια που δημιούργησαν με τη σύζυγό του, Νατάσα Σκαφιδά.

«Τα πρώτα χρόνια από την απώλειά του υπήρχαν πολλά ερωτηματικά και θυμός. Τον έχω συγχωρέσει, που προσπαθούσε να του μοιάσω. Παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος. Του είχα θυμώσει γιατί έφυγε από την ζωή και με άφησε», είπε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής για τον θάνατο του πατέρα του.
«Ήταν ένας άνθρωπος αρκετά οξύθυμος, που δεν φίλτραρε αυτά που έλεγε, γι’ αυτό είπε «όχι» στη συναυλία προς τιμή του. Ήταν πάρα πολύ αυστηρός μαζί μου στο καλλιτεχνικό κομμάτι, ήθελε να είμαι παράδειγμα προς μίμηση. Υπήρχε πάντα η σύγκριση με εκείνον. Δεν είναι κακό, γιατί σημαίνει ότι κάνω κάτι σωστά», πρόσθεσε για τον πατέρα του ο Γιάννης Βαρδής.

Γιάννης Βαρδής για τη σύζυγό του Νατάσα Σκαφιδά

Σε άλλο μέρος της συνέντευξής του, ο Γιάννης Βαρδής αναφέρθηκε στην πρώτη γνωριμία με τη σύζυγό του: «Γνώρισα την γυναίκα μου στην Λήμνο. Μόλις την είδα στη συναυλία μου, σκεφτόμουν ποτέ θα την ξαναδώ. Αρχίσαμε να μιλάμε μέσω κινητού με την γυναίκα μου, μέχρι που ήρθε στην Αθήνα», είπε στο Mega ο Γιάννης Βαρδής.