Γιάννης Βαρδής για Φιλοθέη Μωβ: «Το χαρτί του γάμου κινεί υποψίες, μαζεύουμε στοιχεία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Βαρδής

Τα παιδιά του Αντώνη Βαρδή θα κινηθούν νομικά για την ακύρωση του γάμου του

Για την διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα παιδιά του Αντώνη Βαρδή και την τελευταία σύζυγο του, Φιλοθέη Μωβ, μίλησε ο Γιάννης Βαρδής.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Βαρδής, σχολίασε το γεγονός ότι θα κινηθούν νομικά μαζί με τα αδέλφια του για την ακύρωση του γάμου.

Αρχικά, δήλωσε: «Δεν έχω τίποτα να πω. Έχει τελειώσει αυτό για εμένα. Έχω πει στον εαυτό μου και το είπα και δημόσια την τελευταία φορά ότι ντάξει φτάνει. Κουράστηκα να με βλέπω να μιλάω γι’ αυτήν την περσόνα. Έχουμε αρχίσει και μαζεύουμε στοιχεία, πράγματα, θα δούμε τι πιθανότητες έχουμε. Τα ιατρικά έγγραφα τα έχουμε όλα».
Αμέσως πρόσθεσε: «Το χαρτί του γάμου κινεί υποψίες, γιατί θέλει δύο υπογραφές από τον κάθε σύζυγο. Ο πατέρας μου δεν έχει βάλει δύο υπογραφές. Δεν μπορώ να ξέρω αν ισχύει ή όχι. Αυτό το ξέρουν γραφολόγοι και δικηγόροι. Θέλει αρκετό ψάξιμο».

Η κόρη του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώ, μίλησε για την τελευταία σύζυγο του πατέρα τους πριν από κάποιες ημέρες. Η Καλλιστώ Βαρδή σχολίασε στο «Super Κατερίνα» την ατάκα του αδερφού της σχετικά με το ενδεχόμενο να ακυρωθεί ο γάμος της Φιλοθέης Μωβ με τον Αντώνη Βαρδή.
Η κόρη του αείμνηστου τραγουδιστή είχε δηλώσει: «Γενικά δε θέλω να ασχοληθώ με αυτό το άτομο. Μας έχει δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα στο παρελθόν. Θα συζητήσω με τον αδελφό μου να δούμε τι θα κάνουμε στο άμεσο μέλλον. Γενικώς είναι ένα άτομο που μας δημιουργεί όλα αυτά τα χρόνια προβλήματα. Δε μπορούσαμε ούτε να πενθήσουμε τον πατέρα μας από τα προβλήματα που δημιουργούσε. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνουμε με τον γάμο, θα το συζητήσουμε με τον αδερφό μου».

Δείτε επίσης: Αντώνης Βαρδής: Τα παιδιά του σκέφτονται να ακυρώσουν τον γάμο του με την Φιλοθέη Μωβ (BINTEO)

Ο Γιάννης Βαρδής ανέφερε σε μια από τις πιο πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις του ότι ο ίδιος δεν μπορεί να συμβάλει νομικά στην ακύρωση του γάμου, επειδή ήταν μάρτυρας, Ωστόσο, ο τραγουδιστής δήλωσε ότι η αδερφή του μπορεί να κινήσει τις νομικές διαδικασίες.

Ο τραγουδιστής λίγες ημέρες μετά στράφηκε ξανά εναντίον της τελευταίας συζύγου του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, τονίζοντας πως έχει μετανιώσει που υπέγραψε για να γίνει ο γάμος τους.

Η Φιλοθέη Μωβ απάντησε με δηλώσεις της στο «Super Κατερίνα»: «Έχουν περάσει 10 χρόνια από τον θάνατο του Αντώνη. Μου λείπει πάρα πολύ, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι εδώ, έχω μία άρνηση. Νιώθω ότι είναι κάπου παραπέρα».
Όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή, απάντησε: «Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι αρνητικό, αυτά λύνονται αλλού. Δεν έχω πίκρα, έχω αδιαφορία. Είχα εκνευρισμό κάποια στιγμή. Τα τίποτα, τα σκουπίδια τα αντιμετωπίζουμε με το να πάμε να τα πετάξουμε. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει για μένα. Ο Αντώνης ήταν ένας πολύ φρέσκος άνθρωπος. Τον καιρό της κρίσης βγαίναμε βράδυ με καροτσάκι και μοιράζαμε το φαγητό που μαγειρεύαμε στο σπίτι. Είχε γίνει τρόπος ζωής μας. Τα στηρίγματά μου σήμερα είναι η μητέρα, η κόρη και ο σύντροφός μου».