Χάρης Ρώμας για Γιώργο Πατούλη: “Απέδειξε ανωτερότητα και πολιτική αξιοπιστία”

Χάρης Ρώμας Γιώργος Πατούλης

Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν

Ο Γιώργος Πατούλης απέσυρε την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής μετά την δυσαρέσκεια που προκάλεσε το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ενώ η Ελλάδα καιγόταν.

Το βίντεο που διέρρευσε με τον ίδιο να χορεύει ζεϊμπέκικο, ενώ πολλές περιοχές της χώρας βρίσκονταν σε πύρινο κλοιό, του στοίχησε τη στήριξη του κόμματός του.

Ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος θα διεκδικήσει στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου να γίνει ο νέος Δήμαρχος Χαλανδρίου, μίλησε για τον Γιώργο Πατούλη, με τον οποίο έχει στενή σχέση. Ο Χάρης Ρώμας ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα δίπλα στον Γιώργο Πατούλη και οι δυο τους έχουν μια φιλική σχέση.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χάρης Ρώμας ανέβασε μια φωτογραφία αγκαλιά με τον Γιώργο Πατούλη. Στη λεζάντα, έγραψε διάφορα λόγια θαυμασμού προς το πρόσωπο του Γιώργου Πατούλη και την πορεία του στον χώρο, καθώς, όπως τόνισε, ο ίδιος έδειξε «ανωτερότητα και πολιτική αξιοπιστία».

Δείτε αναλυτικά όσα έγραψε στην ανάρτησή του

«Η απόφαση του Γιώργου Πατούλη, του πάνω από όλα φίλου μου Γιώργου, να αποσυρθεί από την αυτοδιοικητική κούρσα για να μην δημιουργήσει αντάρτικο μέτωπο ενάντια στην παράταξη που τιμά και στηρίζει χρόνια, αποδεικνύει ανωτερότητα και πολιτική αξιοπιστία.

Για το ατόπημα του ζεϊμπέκικου που χορεύτηκε την εντελώς λάθος στιγμή απολογήθηκε και δεν υπάρχει περίπτωση να διαγράψω μία γνωριμία σαράντα χρόνων για αυτό το λόγο. Ούτε θα επιτρέψω να διεξάγεται μπροστά μου αυτό το ανάλγητο: «Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται».

Πολλά θα ειπωθούν από καλοθελητές αλλά συμβουλεύω, τουλάχιστον τους συνοδοιπόρους μου στην Περιφέρεια Αττικής επί της τετραετίας διοίκησης Πατούλη, να μην δείξουν ίχνος αχαριστίας. Να τον ευχαριστήσουν ολόψυχα για την ευκαιρία που μας έδωσε, ειδικά σε όσους είχαμε θεσμικούς ρόλους μεγάλων ευθυνών.

Δίπλα στον Γιώργο είδα και έμαθα τι σημαίνει να παράγεις αδιάκοπα κοινωφελές έργο, τι σημαίνει δρω για το κοινό καλό. Το λέω και το εννοώ. Θα πρέπει να έχει πολύ ισχυρές αποδείξεις κάποιος για να με κάνει να αλλάξω γνώμη για την αξιοσύνη αυτού του πολιτικού άντρα.

Εύχομαι καλή τύχη στη συνέχεια της πορείας του που αποκλείεται να μην είναι δημιουργική και συγκινημένος αυτή τη στιγμή που γράφω την ανάρτηση στέλνω την αγάπη μου για μία ακόμη φορά!».