Εύη Βατίδου: «Είμαι η πρώην κυρία Κούγια και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Εύη Βατίδου

Τόνισε ότι θέλει να τον βλέπει ευτυχισμένο

Τέλος στις φήμες περί επανασύνδεσης έβαλε ο Αλέξης Κούγιας, όμως η Εύη Βατίδου δίνει συνέχεια σε όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα.

Η Εύη Βατίδου μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Πέμπτης, τοποθετήθηκε εκ νέου για όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας πως οποιοδήποτε θέμα θα το λύσουν μεταξύ τους και όχι δημόσια.

«Η επανασύνδεση στα ζευγάρια συμβαίνει όταν δύο άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί. Έχουμε έρθει πιο κοντά με τον Αλέξη Κούγια αλλά δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο έχει συμβεί όλο αυτό. Είμαι η πρώην κυρία Κούγια, μητέρα του Χρήστου και της Μάιρας και πάντα η Εύη Βατίδου και αυτό το πράγμα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου.

Δείτε επίσης: Κούγιας για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τη Βατίδου: «Εχω σχέση, μου δημιουργεί πρόβλημα»

«Δεν ξέρω γιατί μου λέτε όσα είπε ο κύριος Κούγιας, εγώ ξέρω μόνο αυτά που μου λέει ο ίδιος απευθείας. Όποιος θέλει να λύσει τα προσωπικά του τα λύνει στο τηλέφωνο, όχι δημόσια», πρόσθεσε στη συνέχεια η Εύη Βατίδου.

Διαβάστε επίσης  Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν σοκάρομαι από τον αριθμό των συντρόφων του κ. Μπιμπίλα»

«Άκουσα αυτά που είπε ο Αλέξης για τη σύντροφό του, ότι είναι υψηλού επιπέδου, αλλά νόμιζα ότι έλεγε εμένα υψηλότατη. Δεν έχω καταλάβει. Εμείς θέλουμε να είναι ευτυχισμένος, δεν έχω εγώ καμία σχέση με όλο αυτό. Εγώ θέλω να τον βλέπω ευτυχισμένο και καλά», κατέληξε.

Πηγή φωτό: Instagram (evivatidou_official)