Ιωάννα Μαλέσκου: “Ούτε που θυμάμαι να έχω χαρεί ξεγνοιασιά και ηρεμία”

Ιωάννα Μαλέσκου

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας στο Instagram

Η ζωή της Ιωάννας Μαλέσκου άλλαξε από τη στιγμή που έφερε στον κόσμο την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Δανιά.

Από τότε η Ιωάννα Μαλέσκου ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας και μάλιστα μέσω του προσωπικού της προφίλ στο instagram, έχει μιλήσει για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της προς το καλύτερο, αφού γεννήθηκε το παιδί της.

Πριν από λίγες ώρες η παρουσιάστρια έκανε μία νέα ανάρτηση στο instagram και αναφέρθηκε στην αλλαγή που έχει υπάρξει στην ζωή της. Συγκεκριμένα ανεβάζοντας φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές, έγραψε: «Λένε πως όταν κάτι τελειώνει, είναι γιατί αρχίζει κάτι άλλο.

Σίγουρα αυτό ισχύει με τις δικές μας διακοπές. Όταν όλοι επιστρέφουν, εγώ ετοιμάζω βαλίτσες. Τέτοιες μέρες άλλοτε είχα άγχος, προετοιμασία, πρεμιέρες τηλεοπτικές, ούτε που θυμάμαι να έχω χαρεί ξεγνοιασιά και ηρεμία.

Διαβάστε επίσης  Ιωάννα Μαλέσκου: "Δεν έχω καταφέρει να πείσω τον σύζυγό μου για τον θρησκευτικό γάμο"

Ωραία εμπειρία κι αυτή. Αν δεν δεις τη ζωή σου τελικά από άλλες πλευρές, πώς θα ξέρεις αληθινά τι σου αρέσει, τι σε γεμίζει και ποιος πραγματικά είσαι; Εντυπωσιακό το πώς ο ερχομός της κόρης μου με κάνει να τα βλέπω όλα με άλλο μάτι.

Καμιά φορά σκέφτομαι, τελικά ποια από τις δυο μας «μαθαίνει» στην άλλη τον κόσμο. Εγώ σε εκείνη; Εκείνη σε εμένα; Ή η ζωή και στις δυο μας; *Για λίγες μέρες ακόμα θα σας βομβαρδίσω με εικόνες διακοπών. Τι να κάνω η μάνα; Το είχα ανάγκη να αλλάξω εικόνες».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)