Ιωάννα Μαλέσκου: Τι αποκάλυψε για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου μωρού

Ιωάννα Μαλέσκου

Τι είπε σε ερώτηση για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της

Την πιο ωραία περίοδο της ζωής της βιώνει η Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς έχει στα χέρια της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Η παρουσιάστρια επέλεξε να απέχει από την τηλεοπτική πραγματικότητα τη σεζόν που πέρασε, ωστόσο, φρόντισε να κρατήσει ζωντανή την επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σε ένα Q&A που έκανε την Τετάρτη 12 Ιουλίου η Ιωάννα Μαλέσκου στα κοινωνικά της δίκτυα, απάντησε για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, το θέμα των κιλών μετά τον τοκετό και το όνομα της κόρης της που ακόμα δεν έχει γνωστοποιήσει.

Σχετικά με το ενδεχόμενο απόκτησης δεύτερου παιδιού, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Καλά να είμαστε, αν είναι να έρθει κάποια στιγμή και δεύτερο παιδάκι, γερό και καλότυχο να είναι. Ε, και να μου μοιάζει λιγάκι».

Ενώ, σχολίασε επίσης τα κιλά που πήρε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της αλλά και το σημείο που βρίσκεται το σώμα της σήμερα, 2 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της.

«Τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης πήρα απότομα βάρος (όσο κι αν δε το πίστευα ότι μπορεί να συμβεί). Πήρα 17-18 κιλά στην εγκυμοσύνη. Σοκ! Ευτυχώς τώρα έχω 3-4 ακόμα να χάσω για να επανέλθω στα φυσιολογικά μου. Είναι μόλις δυο μήνες, έχω δρόμο μπροστά μου. Αλλά θα τα καταφέρω. Διατροφή, γυμναστικούλα και καλή διάθεση» έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια.

Τέλος, δεν αποκάλυψε το όνομα της κόρης της, το οποίο κρατάει ακόμα κρυμμένο.

«Αν το αποκαλύψω εδώ, θα με κυνηγάει και η μαμά και η πεθερά μου. Δεν θέλω εγώ μπελάδες. Θα το μοιραστώ μαζί σας εν καιρώ. Υπόσχομαι» έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή φωτό: Instagram (imaleskou)