Παναγιώτης Ψωμιάδης για metoo: «Θα πω κάτι που δεν έχει ακουστεί»

Ψωμιάδης

“Αν όλα όσα είδαν τώρα το φως της δημοσιότητας, είχαν βγει πριν από 20-30 χρόνια…”

Στην εκπομπή Open Weekend έδωσε συνέντευξη ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος απάντησε για το κίνημα metoo, τη συμμετοχή του στη Φάρμα, αλλά και την τηλεοπτική του επιστροφή.

«Θα πω κάτι που δεν έχει ακουστεί. Αν όλα όσα είδαν τώρα το φως της δημοσιότητας, είχαν βγει πριν από 20-30 χρόνια, θα είχαν ψηφιστεί νόμοι και δεν θα τολμούσε κανένας αλητήριος να έφτανε σε τέτοιες πράξεις», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για το κίνημα metoo.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε στη συνέχεια: «Είμαι έτοιμος να επιστρέψω και στην πολιτική και στην αυτοδιοίκηση. Γκάλη μπορεί να ξαναδεί η Θεσσαλονίκη, έργο διοίκησης Ψωμιάδη δεν θα ξαναδεί. Γεννήθηκα χωρίς να το θέλω, θα πεθάνω χωρίς να το θέλω, αφήστε με να ζήσω όπως θέλω.

Δεν ζούμε όπως θέλουμε γιατί πάντοτε λέμε τι θα πει ο ένας και ο άλλος. Στο μποστάνι, στα προβατάκια, στην αγελάδα, στα γουρουνάκια και στις κοτούλες κατάλαβα πολλά».

«Ετοιμάζω τηλεοπτική παρουσία, ή θα με δείτε κάπου σε ένα πάνελ, ή σε Κοκλώνη, Voice, κάτι τέτοιο ετοιμάζω. Θα μπορούσα να παρουσιάσω εκπομπή με την Ελένη Τσολάκη. Με τον Λιάγκα όχι γιατί είναι εγωϊστάκος. Εδώ μαλώνει με τη Φαίη, μαζί μου δεν θα μαλώνει; Στη Φάρμα είπα τόσα πολλά που δυστυχώς κάποιο χέρι τα έκοψε», πρόσθεσε επίσης ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *